Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Ik bespaar ruim 30%"

Met de voordelige motorverzekering van Netpolis bespaar ik ruim 30% en houd ik geld over om aan mijn motor te besteden.
Martijn van Assen
Gouda

 >   >  Motorverzekering aanvragen

Motorverzekering aanvragen bij Netpolis

Bij Netpolis kunt u makkelijk en snel online een offerte motorverzekering aanvragen. Wij nodigen u graag uit om onze lage premie en goede polisvoorwaarden te vergelijken met andere motorverzekeringen. Als u het prettig vindt om persoonlijk advies, voorlichting of informatie te krijgen kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen. Uw vraag wordt doorgaans binnen één werkdag beantwoord.

Vergelijk motorverzekeringen

Voordat u een motorverzekering gaat afsluiten is het van belang om goed de premies en de polisvoorwaarden te vergelijken van verschillende motorverzekeringen. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben ondoorzichtige en moeilijk leesbare polisvoorwaarden. Een goede vergelijking van motorverzekeringen is dan ook moeilijk. Want ook de hoogte van het eigen risico en de verzekerde bedragen zijn van belang bij de uiteindelijke bepaling van de premie voor uw motorverzekering. Vergelijk motorverzekeringen dan ook niet alleen op de hoogte van de premie want dan kunt u wel eens bedrogen uitkomen. Een goedkope motorverzekering is niet altijd de beste. Bij Netpolis krijgt u naast een lage premie ook zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Goedkope motorverzekering

U kunt ook een goedkope motorverzekering afsluiten door bijvoorbeeld uw eigen risico te verhogen of door de verzekerde bedragen te verlagen. Bij Netpolis heeft u echter altijd een aantrekkelijk eigen risico in combinatie met een lage premie. Daarnaast kunt u vaak ook een goedkope motorverzekering afsluiten in een pakketpolis. Zo krijgt u bij Netpolis een extra korting als u zowel uw auto als uw motor bij Netpolis verzekert.

Bereken hier de premie van uw motorverzekering!