Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Gaat je autopremie ook omhoog? Tijd voor Netpolis!

Gaat je autopremie ook omhoog? Tijd voor Netpolis!

Na een jarenlange premiedaling zijn de premies voor autoverzekeringen fors aan het stijgen. De premies lagen in mei 2009 gemiddeld 10% hoger dan in mei 2008. Dat blijkt uit een recent gepubliceerd artikel van vergelijkingssite Independer.

Al zeven autoverzekeraars hebben dit jaar hun premies verhoogd. London Verzekeringen deed dit als eerste en al snel volgden Noordhollandsche van 1816, Klaverblad, Unigarant, ASR (Fortis), Reaal en nu ook Avero. Reden voor de premieverhogingen zijn de toegenomen schadelast en het feit dat verzekeraars zich meer op marge en winst en minder op groei van het marktaandeel richten.

Netpolis constateerde deze premiestijging al eerder dit jaar, maar ziet geen reden om de premies te verhogen. Sterker nog: vergelijk je huidige premie en je zult zien dat u bij ons verreweg de goedkoopste premie krijgt voor een goede autoverzekering. Vaak krijg je zelfs voor een lagere premie een uitgebreidere dekking. Bespaar daarom nu op je autoverzekering bij Netpolis.