Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Autoverzekering wordt steeds goedkoper

Autoverzekering wordt steeds goedkoper

De komst van nieuwe verzekeraars die via internet autopolissen aanbieden, heeft tot een prijzenslag met de gevestigde namen geleid. Premies van een autoverzekerign daalden het afgelopen jaar soms wel met 20 procent. Dat hebben verschillende onderzoeken van verzekeraars en vergelijkingssites uitgewezen.

Netpolis zet zich al jaren in om de laagste premies via internet aan te bieden. Dat resulteert in veel gevallen tot premies die tot wel 50% lager liggen dan bij concurrenten. Wilt u ook goedkoper rijden? Vergelijk dan uw autoverzekering:


Hoewel de prijzen van autoverzekeringen dalen, wordt autobezit dit jaar voor velen waarschijnlijk duurder. Voor niet zuinige auto's geldt sinds 1 februari de 'slurptaks' en accijns op diesel gaat per 1 juli omhoog met 3 cent omhoog, lpg met 1,5 cent en voor leaseauto's schroeft de overheid de bijtelling op van 20 naar 25 procent.

Wel wordt de aanschafbelasting BPM op nieuwe auto's dit jaar verlaagd met 6,5 procent. De motorrijtuigenbelasting is daarentegen met 5 procent gestegen. Eigenaren van zeer energiezuinige auto's betalen de helft.