Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Korting op uw autoverzekering met navigatie

Korting op uw autoverzekering met navigatie

Uit diverse onderzoeken, onder andere van onderzoeksinstituut TNO, blijkt dat automobilisten die gebruikmaken van een navigatiesysteem over het algemeen veiliger rijden. Voor enkele verzekeraars is dit aanleiding geweest om gebruikers van een navigatie systeem korting te verlenen op de premie van de autoverzekering.

Bezitters van een navigatiesysteem blijken niet alleen veiliger te rijden, maar schijnen schade minder snel te claimen. Ook het schadebedrag dat deze groep op hun autoverzekering claimt ligt lager. Het complete onderzoek, uitgevoerd in opdracht van de bedrijven Aon, Athlon Car Lease, Delta Lloyd en TomTom, heeft zes maanden in beslag genomen en werd in december van vorig jaar afgerond. Alle onderdelen zijn in Nederland uitgevoerd.

Ook korting op uw autoverzekering?

Enkele verzekeraars waaronder Delta Lloyd geven een korting op uw autoverzekering als u in het bezit bent van een navigatiesysteem. De verzekeraars die deze korting aanbieden vindt u terug in het vergelijkingsoverzicht als u via Netpolis een offerte aanvraagt.