Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Grote steden toeslag autoverzekering vervalt

Grote steden toeslag autoverzekering vervalt

Netpolis heeft op enkele populaire autoverzekeringen, de AutoOnlinePolis en de AutoSterPolis, de grote steden toeslag afgeschaft. Voorheen betaalden inwoners van steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag een toeslag variërend van 10 tot 15 procent bovenop de premie.


Met het vervallen van deze toeslag is een autoverzekering via Netpolis nog aantrekkelijker geworden. Recentelijk introduceerde Netpolis de aantrekkelijke AutoSterPolis waarbij een extra korting tot 15 procent wordt gegeven op auto’s met een energielabel A of B. Met het vervallen van de grote steden toeslag wordt deze autoverzekering nog aantrekkelijker.


"De AutoSterpolis is absoluut een aantrekkelijke verzekering. Door de prijs maar zeker ook door de voorwaarden", zegt eigenaar Henry Bulle van Netpolis. De verzekering biedt extra voorwaarden voor mensen met een energiezuinige auto maar heeft daarnaast bijvoorbeeld ook een gunstige nieuwwaarderegeling en kent geen eigen risico.

< terug