Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Autoverzekering vergelijken loont nog meer in 2009

Autoverzekering vergelijken loont nog meer in 2009

Recentelijk hebben een aantal verzekeraars een premieverhoging van de autoverzekering voor 2009 aangekondigd, zo meldt onder andere het Algemeen Dagblad en De Telegraaf. De verwachting is dat de concurrentie tussen verschillende autoverzekeraars hierdoor nog groter gaat worden.


Voor u als consument wordt het, mede door de premieverhogingen, nog aantrekkelijker om uw huidige autoverzekering eens goed te vergelijken met andere aanbiedingen. Netpolis vergelijkt vrijwel alle verzekeraars waardoor u vaak eenvoudig een goedkopere verzekering kunt vinden.


Veel verzekeraars introduceerden het afgelopen jaar nieuwe autoverzekeringen. Zo introduceerde FBTO een verzekering die uitsluitend via internet is aan te vragen. Queens kwam met een verzekering speciaal toegespitst op vrouwen en Ditzo blijft inspelen op de grote verschillen tussen de traditionele tussenpersoon en internetverzekeraars. Ook Netpolis kwam met een aantal nieuwe producten zoals een groene autoverzekering en de AutoErbijPolis.


Mede door de kredietcrisis zullen veel verzekeraars in 2009 hun premies verhogen. De verwachting is dat hiermee een eind komt aan de premieoorlog tussen verzekeraars. “Het zoeken naar goedkope autoverzekeringen via vergelijkingssites als Netpolis loont hiermee nog meer”, aldus een woordvoerder van Netpolis.

Vergelijk uw autoverzekering bij Netpolis >