Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Crisis? Vergelijk nu uw autoverzekering!

Crisis? Vergelijk nu uw autoverzekering

De economische crisis slaat hard toe in Nederland. Waren het eerst alleen de banken die getroffen werden, nu raakt de crisis de hele economie. Dat leidt tot meer werkloosheid en uiteindelijk tot minder bestedingsruimte. Het is dus zaak op de uitgaven te letten. Bijvoorbeeld op de premie van uw autoverzekering.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat veel Nederlanders nog steeds teveel premie betalen voor hun autoverzekering. Vergelijk uw huidige premie eens met onze voordelige premies. In de afgelopen jaren zijn de premies van de meeste autoverzekeringen fors verlaagd. En al die verzekeringen vindt u in onze vergelijking.

Nog meer besparen op uw uitgaven

Wilt u nog meer besparen op uw autoverzekering, denk dan eens aan een hoger eigen risico. Een hoger eigen risico heeft een gunstig effect op uw maandelijkse lasten. In het geval u een schade maakt betaalt u een hoger bedrag, maar dit weegt vaak op tegen de kosten die u bespaart.

Bij een schade door eigen schuld verliest u meestal uw zorgvuldig opgebouwde noclaim korting en betaalt u de jaren daarna een hogere premie. Bij kleine schades kan het daarom voordeliger zijn deze zelf te betalen. Als u uitrekent hoeveel de premiestijging door schade in de jaren erna bedraagt, kunt u eenvoudig zelf bepalen of het voordeliger is om een kleine schade zelf te betalen.

Voor een goede vergelijking van autoverzekeringen bent u bij Netpolis aan het goede adres. Want bij ons bespaart u tot 50% op uw premie. Terwijl u toch dezelfde hoge kwaliteit behoudt en ook kunt rekenen op onze 24-uurs service in geval van schade. Vergelijk daarom nu uw premie. Wilt u nog verder bezuinigen op uw verzekering? Kijk dan bij onze tips om te besparen.