Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

Geld verdienen met Netpolis

Wil je makkelijk geld verdienen met Netpolis? Beveel onze goedkope autoverzekering aan bij je vrienden of bekenden. Op het moment dat zij kiezen voor de lage premie van Netpolis, krijg je maarliefst € 20,- van Netpolis. Zonder risico of verplichtingen voor jou of de geadresseerde.

Als de ontvanger je aanbeveling leest, op de link klikt en een autoverzekering afsluit, krijg je uitbetaald. Zo eenvoudig werkt het. En je kunt meedoen zo vaak je wilt.

Je persoonlijke boodschap


Ontvanger

E-mailadres *  


Je eigen gegevens

Je naam *  
Woonplaats *
E-mailadres *  
Je rekeningnummer *
Voorwaarden voor deelname

Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de e-mail en, indien van toepassing, het uitbetalen van je verdiende tegoed. De uitbetalingen vinden eenmalig per maand plaats op het door jou opgegeven rekeningnummer, op het moment dat het ondertekende aanvraagformulier is ontvangen en de autoverzekering door de verzekeraar is geaccepteerd. Er wordt geen uitbetaling verricht indien je onjuiste gegevens hebt opgegeven of indien Netpolis het vermoeden heeft dat er sprake is van fraude. Er zit geen limiet aan het aantal nieuwe klanten dat je aanbrengt. Lees het Netpolis privacybeleid voor meer informatie.

Webmasters

Speciaal voor webmasters heeft Netpolis een partnerprogramma beschikbaar.