Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Netpolis verhoogt korting autoverzekering naar maximaal 75%

Netpolis verhoogt korting autoverzekering naar maximaal 75%

De maximale startkorting op de Netpolis Rijbewijs autoverzekering wordt verhoogd naar 75 procent. Deze korting is voor personen die minimaal 10 jaar hun rijbewijs hebben en in de afgelopen 5 jaar geen schades hebben veroorzaakt.

Door deze verhoging van de startkorting kunt u nog meer besparen op uw autoverzekering. Onlangs melde het Algemeen Dagblad en de Telegraaf dat de premies van autoverzekeringen in 2009 zullen stijgen. Netpolis doet er alles aan om de premies van de autoverzekering zo laag mogelijk te houden. Het verhoging van deze startkorting is een reactie op de stijgende premies van andere verzekeraars.

Besparen op uw autoverzekering

De prijsstijgingen bieden mogelijkheden om nu op uw autoverzekering te besparen. Zo kan het verstandig zijn om kleine schade aan uw auto zelf te betalen zodat u niet op uw no-claim korting gekort wordt. Daarnaast is het mogelijk verstandig om uw eigen risico te verhogen. Dit heeft vaak een positief effect op de hoogte van de premie. Ook het evalueren van uw huidige verzekering kan voordelen met zich mee brengen.

Overstappen naar Netpolis loont

Ieder jaar doet de consumentenbond onderzoek naar autoverzekeringen in Nederland. Hieruit blijkt ieder jaar weer dat er veel verschil in prijs zit tussen de verschillende verzekeringen. Het is dan ook belangrijk om voor het afsluiten van een autoverzekering eerst alle verzekeringen te vergelijken, waardoor u niet duurder uit bent dan nodig. Let wel goed op dat u uw huidige verzekering op tijd opzegt als u wilt overstappen naar een goedkopere autoverzekeraar.

Snel en eenvoudig autoverzekeringen vergelijken

Het wordt steeds eenvoudiger om op internet de verschillende autoverzekeringen te vergelijken. Netpolis heeft deze vergelijking nu nog eenvoudiger gemaakt. U kunt zelfs met uw mobiele telefoon de verschillende autoverzekeringen vergelijken. Zo kunt u meteen bij aanschaf van de auto zien wat de kosten van de verzekering zijn.