Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Veel Nederlanders te duur of niet goed verzekerd

Veel Nederlanders te duur of niet goed verzekerd

Veel mensen verdiepen zich niet voldoende in hun auto verzekering en zijn daardoor vaak niet goed of te duur verzekerd. Dat is de conclusie van Netpolis naar aanleiding van het groeiende aantal personen dat het afgelopen jaar is overgestapt naar een goedkopere autoverzekering bij Netpolis.

Het vergelijken van autoverzekeringen is vaak lastig, omdat niet alleen de prijs een belangrijke factor is. Ook zaken als eigen risico, gedekte bedragen en gedekte gebeurtenissen zijn van groot belang voor een goede en degelijke autoverzekering. Netpolis biedt met de vergelijking van autoverzekeringen op haar site een prima tool om de verzekeringen niet alleen op premie te vergelijken maar ook op voorwaarden.

Autoverzekeringen naar verwachting ook in 2008 goedkoper

Omdat verzekeraars het afgelopen jaar steeds vaker concurreren op prijs en voorwaarden, bestaan er tussen verzekeraars grote verschillen in premie. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot wel 50% in vergelijking met de huidige verzekering. De verwachting is dat deze trend zich ook in 2008 zal voortzetten.

Wilt u weten wat voor u de goedkoopste autoverzekering is? Door het invoeren van slechts enkele gegevens van uw auto, zoals het kenteken, uw postcode en geboortedatum krijgt u een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen in Nederland.

< terug