Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Valt er te besparen op autoverzekeringen?

Valt er te besparen op autoverzekeringen?

Bijna 95 procent van de Nederlanders probeert te besparen op alledaagse dingen, waaronder bijvoorbeeld de boodschappen (68 procent) of de energienota (63 procent). Meer dan de helft (56 procent) denkt echter dat er op de autoverzekering nauwelijks iets te besparen valt.

Uit een onderzoek van de Postbank naar ‘autobespaargedrag’ komt naar voren dat een kwart van de mannen nog wel verwacht dat er per jaar zo’n 20 euro te besparen valt op de autopremie. Vrouwen zien minder besparingsmogelijkheden. Alle ondervraagden zijn het er wel over eens dat de meeste bespaarwinst bij de auto te behalen is bij het tanken. Zo rijdt ruim de helft wel eens een blokje om om goedkoper te tanken.

Uit het onderzoek blijkt verder dat vier op de vijf denken dat de zorgverzekering de grootste jaarlijkse verzekeringsuitgave is. Volgens velen komt de autoverzekering op plaats twee, gevolgd door de inboedelverzekering. De reiskostenverzekering is het ‘goedkoopste’. Dit terwijl er op internet vele site te vinden zijn waarmee het eenvoudig is om financiële producten zoals verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Wilt u weten of u kunt besparen op uw autoverzekering? Bereken dan vrijblijvend uw autopremie bij Netpolis.

< terug