Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Prepaid autoverzekering slaat aan

Prepaid autoverzekering slaat aan

Bij Nationale-Nederlanden weten ze het zeker: de prepaid autoverzekering voor mensen die de auto sporadisch gebruiken, is een gat in de markt. De proef met het nieuwe product Bundelz van Nationale-Nederlanden die vorig jaar is gestart, wordt wegens succes verlengd. Daarna is het aftellen tot de definitieve lancering.

'Geen gedoe: betaal per 1.000 km' is een van de slogans waarmee Bundelz de potentiƫle klanten aanspreekt. Zo'n klant wordt 'af-en-toerijder' genoemd; hij of zij rijdt gemiddeld minder dan 100 kilometer per week.

Speciale kilometerteller

Met autoverzekering Bundelz betaal je alleen voor de kilometers die je werkelijk rijdt. De ritten worden bijgehouden via een speciale kilometerteller. De Bundelz-app geeft direct inzicht in het kilometertegoed, zodat de verzekerde precies weet hoeveel kilometer er nog in de bundel zit. Is de bundel op, dan krijg je automatisch een nieuwe. Er is keus tussen WA dekking en WA Casco (All risk) dekking, desgewenst aangevuld met een Schadeverzekering Inzittenden.

Vier partijen

Bij autoverzekering Bundelz zijn vier partijen betrokken: Sparklab (Nationale-Nederlanden) heeft het concept bedacht en ontwikkeld, Vodafone levert de kilometerteller en de app, Clifford ondersteunt de dienstverlening als National Service Provider van Vodafone terwijl de verzekeringsadministratie wordt gedaan door Intrasurance.