Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Heerlijk onbezorgd op reis"

Wij gingen met een gerust gevoel op vakantie toen onze reisverzekering geregeld was; wel zo prettig voor het geval je iets overkomt!
Familie Van Dongen
Kerkrade

 >   >  De annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance

De annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance

Mooi weer, lekker eten, uitrusten of juist actief bezig zijn: u heeft vakantie. Zo onder die Spaanse zon, of op die besneeuwde Zwitserse berg vergeet u bijna dat er omstandigheden zijn die uw welverdiende vakantie kunnen dwarsbomen.

Want wat doet u bij ernstige ziekte van uzelf, uw medereiziger of een familielid thuis? Als u uw reis tijdelijk moet onderbreken of zelfs helemaal moet afbreken, ontvangt u van Allianz Assistance een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen.

Wanneer u bij Allianz Global Assistance een Annuleringsverzekering afsluit, hoeft u zich om de financiĆ«le consequenties geen zorgen te maken. Met de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering wordt zelfs uw gehele reissom vergoed. Dus ook als u op de voorlaatste dag de reis moet afbreken. Het is aan te raden om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook als u pas twee dagen voor vertrek boekt. Dan gaat u pas echt onbezorgd op vakantie. De Annuleringsverzekering aanvragen >