Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Heerlijk onbezorgd op reis"

Wij gingen met een gerust gevoel op vakantie toen onze reisverzekering geregeld was; wel zo prettig voor het geval je iets overkomt!
Familie Van Dongen
Kerkrade

 >   >  Goedkope reisverzekering

De goedkope reisverzekering van Netpolis

Een reisverzekering afsluiten wordt soms vergeten, maar iets waar je natuurlijk niet buiten kan als je op reis gaat. Het niet  afsluiten van een reisverzekering kan namelijk véél problemen opleveren en vervelende gevolgen hebben. Zeker als je vaker of voor langere tijd op reis gaat is het belangrijk dat er sprake is van een goede en voordelige reisverzekering.

Netpolis biedt samen met Allianz Global Assistance een goede en betaalbare reisverzekering. U kunt de reisverzekering geheel online aanvragen en geheel aansluiten bij uw wensen.

Tips bij het afsluiten van een reisverzekering

Bent u op zoek naar een goedkopere of betere reisverzekering? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Omdat u de meeste reisverzekeringen voor een jaar of langer afsluit, bent u gebonden aan een opzegtermijn. Houdt hier dus rekening mee als u wilt overstappen naar een andere verzekeraar. Het is verstandig om uw verzekering pas op te zeggen als u bij de nieuwe verzekeraar geaccepteerd bent.

Voordat u een nieuwe reisverzekering afsluit, is het verstandig om enkele maatschappijen met elkaar te vergelijken. Via internet kunt u bij diverse aanbieders een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze informatie kunt u onderling vergelijken op premie- en polisvoorwaarden.