Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Heerlijk onbezorgd op reis"

Wij gingen met een gerust gevoel op vakantie toen onze reisverzekering geregeld was; wel zo prettig voor het geval je iets overkomt!
Familie Van Dongen
Kerkrade

 >   >  Overzicht reisverzekeringen

Overzicht reisverzekeringen

Waar u ook naartoe reist, een goede reisverzekering behoort tot uw vaste bagage. Allianz Global Assistance is meer dan 40 jaar thuis in de reiswereld. Allianz Global Assistance (voorheen Elvia) houdt zich uitsluitend bezig met verzekeringen voor reizigers. En dat heeft zo z'n voordelen, want wat uw reiseisen ook zijn, er is altijd wel een verzekering die bij uw specifieke manier van reizen past.

Doorlopende Reisverzekering

Regelmatig op reis. Zomervakantie, wintersport, even een stedentripje tussendoor. Als u de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Assistance afsluit, kunt u hier lekker mee doorgaan zonder dat u zich om de verzekering hoeft te bekommeren. Makkelijk, zeker en een financieel voordelige reisverzekering.

De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is een complete verzekering. De totaalverzekering is geschikt voor liefhebbers van wintersport én zonvakanties. Maar u kunt de verzekering volledig aanpassen aan uw eigen wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor uitsluitend zonvakanties dan kunt u de Allianz Global Assistance Doorlopende Reisverzekering afsluiten met 20% premiekorting. De Doorlopende Reisverzekering aanvragen >

Kortlopende Reisverzekering

Eindelijk even bijkomen, lekker uitrusten tijdens een welverdiende vakantie. Aan de rand van het zwembad liggen, leuke oude stadjes bekijken, een jeepsafari door het binnenland, of juist de lange latten onderbinden en van de witte sneeuwhellingen afdalen.

Vakantie is belangrijk, alles moet soepel verlopen om er optimaal van te kunnen genieten. U regelt het dus zorgvuldig: vertrektijd, route, overnachtingen, zelfs voor de plantjes thuis wordt gezorgd. En toch bent u nog niet helemaal gerust. Hoe goed u alles ook regelt, er kan altijd iets gebeuren waardoor u bijvoorbeeld eerder terug moet komen dan verwacht. U kunt ziek worden, er kan een ongeluk gebeuren of uw spullen worden gestolen. Dan is er de Allianz Global Assistance Reisverzekering. Elvia heeft de kennis en ervaring om u alert en efficiënt terzijde te staan.

Gaat u niet regelmatig op vakantie, dan is deze verzekering voor u de juiste keuze. Wanneer u vaker op vakantie gaat, raden wij u de Doorlopende Reisverzekering aan. De Kortlopende Reisverzekering aanvragen >

Annuleringsverzekering

Mooi weer, lekker eten, uitrusten of juist actief bezig zijn: u heeft vakantie. Zo onder die Spaanse zon, of op die besneeuwde Zwitserse berg vergeet u bijna dat er omstandigheden zijn die uw welverdiende vakantie kunnen dwarsbomen.

Want wat doet u bij ernstige ziekte van uzelf, uw medereiziger of een familielid thuis? Als u uw reis tijdelijk moet onderbreken of zelfs helemaal moet afbreken, ontvangt u van Allianz Assistance een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen.

Wanneer u bij Allianz Assistance een Annuleringsverzekering afsluit, hoeft u zich om de financiële consequenties geen zorgen te maken. Met de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering wordt zelfs uw gehele reissom vergoed. Dus ook als u op de voorlaatste dag de reis moet afbreken. De Annuleringsverzekering aanvragen >