Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  AEGON autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

AEGON autoverzekering AEGON autoverzekering

De autoverzekeringen van AEGON worden aangeboden onder de naam AEGON Auto op Maat. De AEGON autoverzekering garandeert een uitstekende dekking, snelle schadeafhandeling en een scherpe premie. AEGON stelt de wensen van de klanten voorop, daarom bepaal je bij de Aegon autoverzekering zelf wat de juiste dekking is voor je voertuig.

Voordelen AEGON autoverzekering

  • Complete AEGON Schade Service: Bij eventuele autoschade kun je vertrouwen op een snelle service bij meer dan vijfhonderd schadeherstellers.
  • Eenvoudige allrisk varianten: kies de dekking die precies bij je situatie past.
  • Accessoires gratis meeverzekerd: accessoires tot standaard 750 euro, zoals je autoradio en navigatie, zijn kosteloos meeverzekerd.
  • Zelf samenstellen: bepaal zelf welke onderdelen je laat meeverzekeren in je WA-verzekering.

» Bekijk en vergelijk of de AEGON autoverzekering het goedkoopste is!

Besparen op de AEGON autoverzekering met Netpolis

Via onze handige vergelijker vind je de meest geschikte en goedkoopste autoverzekering welke je bovendien eenvoudig online kunt afsluiten. Het zorgvuldig vergelijken van autoverzekeringen loont, onder meer vanwege de grote onderlinge prijsverschillen. Het opzeggen en overstappen kan bovendien gemakkelijk via onze online invulformulier worden aangevraagd. Op basis van een aantal eenvoudige stappen voorziet Netpolis je van een transparante vergelijking waarbij de financiële besparingen oplopen tot wel 50%. Met inmiddels al vijftien jaar vakkennis als onafhankelijke adviseur en een klanttevredenheid van een 7.8 vind je via Netpolis uw autoverzekering.

Op AEGON kun je rekenen

De AEGON autoverzekering biedt je het voordeel dat je kunt vertrouwen op een adequate en snelle schadeafhandeling. Je hoeft als klant niet zelf de eventuele schadekosten voor te schieten, maar kunt daadwerkelijk rekenen op de dienstverlening van AEGON. Indien je auto door opgelopen schade gerepareerd dient te worden heb je de beschikking over een vervangend voertuig. Daarnaast kun je in het buitenland ook rekenen op hulp bij autoschade.

Korting voor schadevrije jaren

Op de basispremie krijg je een korting, de zogeheten bonus malus, voor het aantal schadevrije jaren dat je hebt gereden. Met de optionele bonusbeschermer voorkom je dat je na een eerste schade in een verzekeringsjaar terugvalt in korting. Met de bonusbeschermer kun je daarom honderden euro's per jaar besparen.