Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Ik bespaar ruim 30%"

Met de voordelige motorverzekering van Netpolis bespaar ik ruim 30% en houd ik geld over om aan mijn motor te besteden.
Martijn van Assen
Gouda

 >   >  Motorverzekering en aanvullende verzekeringen

Motorverzekering: aanvullende verzekeringen

Uw Netpolis motorverzekering kunt u aanvullen met enkele nuttige verzekeringen, om u in een aantal gevallen nóg meer zekerheid te bieden. De volgende verzekeringen kunt u afsluiten samen met uw motorverzekering.

Schadeverzekering voor opzittenden

Deze verzekering voorziet in het vergoeden van de werkelijk geleden schade, die u of uw nabestaanden lijden door invaliditeit of overlijden. Bij blijvende invaliditeit gaat het bijvoorbeeld om de kosten van aanpassingen, medische behandelingen en inkomstenderving.

Verhaalsbijstandverzekering

U kunt uw gelijk wel hebben, maar krijg maar eens gelijk. Met de Verhaalsrechtsbijstandverzekering krijt u juridische hulp als u een schade op een ander wilt verhalen. Wij doen gratis onderzoek naar de schuldvraag, laten expertise verrichten en voeren de bijbehorende correspondentie.

No-claimbeschermer

Bij Netpolis kunt u, bij een aantal verzekeraars (niet alle), ook voor uw motor een no-claimbeschermer afsluiten. Met de no-claim beschermer kunt u één keer per verzekeringsjaar een schade claimen op uw verzekering, zonder dat dit ten koste gaat van de opgebouwde no-claimkorting.

Voorbeeld no-claim beschermer

Een man uit Eindhoven heeft een Honda CBF 500, gekocht in 2004 voor 6.290 euro. Begin van dit jaar kreeg de man een aanrijding met een auto door schuld, waarbij de schade aan de motor aanzienlijk was. Gelukkig had de man een motorverzekering met no-claim beschermer afgesloten.

De man had 8 schadevrije jaren en 75% no-claim korting opgebouwd. Zijn premie blijft volgend jaar gelijk omdat hij geen terugval heeft door de no-claimbeschermer. Had hij de no-claimbeschermer niet gehad, dan was hij naar 55% no-claim terug gevallen en zou het hem 5 jaar kosten om weer op de oude no-claim korting van 75% uit te komen. De besparing kan hiermee oplopen tot wel honderden euro's per jaar.

Bereken hier de premie van uw motorverzekering!