Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Ik bespaar ruim 30%"

Met de voordelige motorverzekering van Netpolis bespaar ik ruim 30% en houd ik geld over om aan mijn motor te besteden.
Martijn van Assen
Gouda

 >   >  Voordelige motorverzekering

Motorverzekering met volop voordeel

Met de goedkope motorverzekering van Netpolis wordt motorrijden wel heel erg genieten. Naast een lage premie geniet je van vele extra voordelen. Netpolis helpt je te besparen op je motorverzekering. Bij de motorverzekeringen van gerenommeerde verzekeraars die Netpolis aanbiedt kun je kiezen uit diverse dekkingen. Op deze manier kun je je motorverzekering helemaal volgens uw wensen samenstellen.

Een goedkope motorverzekering afsluiten

Natuurlijk wilt u graag een goedkope motorverzekering, maar wel bij een betrouwbare verzekeraar. Netpolis brengt uw polis onder bij gerenommeerde verzekeraars. Daarnaast bieden wij u een zeer aantrekkelijke premie voor uw motorverzekering. U kunt bij onze motorverzekering korting krijgen, die kan oplopen tot wel 80%. Daarnaast is Netpolis 24 uur per dag bereikbaar bij schade, zowel in binnenland als buitenland. U heeft bij ons direct voordeel door onze directe werkwijze. Vraag online een motorverzekering offerte aan en laat onze site voor u de goedkoopste motorverzekering selecteren.

Uw motorverzekering vergelijken

Als u reeds een motorverzekering heeft is het zeker de moeite waard uw motorverzekering te vergelijken. Er zijn grote verschillen in tarieven en verzekeringspremies. U kunt bij verschillende aanbieders een offerte voor een motorverzekering aanvragen en die vergelijken met de aantrekkelijke premies van Netpolis. Bij Netpolis krijgt u altijd de beste premies voor de goedkoopste motorverzekering.

De voordelen van de Netpolis motorverzekering

De motorverzekering van Netpolis kent een aantal extra unieke voordelen. Reden genoeg om uw motorverzekering af te sluiten bij Netpolis. Zo hanteert Netpolis de ZesWielenBonus. Wilt u uw auto en motor samen verzekeren? De schadevrije jaren op uw autopolis kunt u in dat geval ook gebruiken voor uw motor.

Dit zijn de voordelen van de motorverzekering van Netpolis:

  • 24 uur per dag bereikbaar bij schade
  • Laagste premie voor uw motorverzekering
  • De beste polisvoorwaarden voor uw situatie

Welke kortingen kan ik op een motorverzekering krijgen?

Op de premie voor de motorverzekering kunt verschillende kortingen krijgen, waaronder:

  • een no-claimkorting,
  • een winterstopkorting van 10% en
  • een regiokorting.
Bereken hier de premie van uw motorverzekering!