Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Schademelding

Schadeformulier downloadenEen schademelding doorgeven

Je kunt een schademelding 24 uur per dag/7 dagen per week online doorgeven. Je kunt eenvoudig inloggen door het invoeren van je polisnummer. Het polisnummer vind je op de polis of op de groene kaart.

Schade online melden

Bij het melden van een schade worden automatisch de gegevens getoond van de dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijven die met je verzekeraar samenwerken. Je kunt hieruit een keuze maken zodat je daar de schade kunt laten herstellen conform de polisvoorwaarden. Ook worden automatisch de voertuig- en verzekeraargegevens van de tegenpartij opgehaald.

Je ontvangt vervolgens per email een ontvangstbevestiging van de schademelding. Heb je nog vragen inzake de schademelding dan kun je op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur bellen met telefoonnummer 088-0209100.

Mocht er in de online melding gevraagd worden om een volledig ingevuld schadeformulier mee te zenden dan kun je het schadeformulier hier downloaden (PDF).

Let op: Als je alleen WA of WA Beperkt Casco verzekerd bent zonder een verhaalsbijstandverzekering en je wordt aangereden, dan kun je zelf de tegenpartij aansprakelijk stellen die verantwoordelijk is voor de door jou opgelopen schade en/of letsel. In dat geval kun je hier de voorbeeldbrief downloaden. Dit valt helaas niet onder de dekking van je verzekering.

Meer informatie over de afhandeling van je schade

Meer informatie over autoschade vind je op de volgende sites:
www.waarborgfonds.nl
www.deletselschaderaad.nl