Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Ik bespaar ruim 30%"

Met de voordelige motorverzekering van Netpolis bespaar ik ruim 30% en houd ik geld over om aan mijn motor te besteden.
Martijn van Assen
Gouda

 >   >  Dekkingsoverzicht motorverzekering

Dekkingsoverzicht motorverzekeringen

Bij de motorverzekering van gerenommeerde verzekeraars die Netpolis aanbiedt kunt u kiezen uit diverse dekkingen. Op deze manier kunt u uw motorverzekering helemaal volgens uw wensen samenstellen.

Netpolis werkt op basis van 'execution only'. Bij 'execution only' maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat Netpolis u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.

De WA-verzekering

De Wettelijke Aansprakelijkheidsdekking kent een basisdekking van € 2.500.000,-. Deze dekking is voor schades die de verzekeringnemer toebrengt aan een derde. Dit is de wettelijk verplichte basis van uw motorverzekering.

Beperkt Casco

Deze verzekering biedt naast dekking tegen diefstal ook dekking tegen een aantal andere schades, zoals bbijvoorbeeld brand, storm en natuurrampen. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met WA. Bij de meeste maatschappijen kunt u motorkleding meeverzekeren. Het maximale verzekerd bedrag verschilt per verzekeraar. Raadpleeg voor de omschrijving van de dekking altijd uw polisvoorwaarden.Om deze verzekering te kunnen afsluiten bent u in de regel verplicht een ART-slot klasse 4 op uw motor te hebben. Raadpleeg hiervoor uw offerte.

Volledig Casco

Naast de dekkingen die gelden bij WA en Beperkt Casco is bij deze vorm ook aanrijdingsschade meeverzekerd, ook bij eigen schuld. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met WA.Bij de meeste maatschappijen kunt u motorkleding meeverzekeren. Het maximale verzekerd bedrag verschilt per verzekeraar. Raadpleeg voor de omschrijving van de dekking altijd uw polisvoorwaarden.Om deze verzekering te kunnen afsluiten bent u in de regel verplicht een ART-slot klasse 4 op uw motor te hebben. Raadpleeg hiervoor uw offerte.

Wat is het verschil tussen Diefstal dekking, Aanrijding- en Plusdekking?

Diefstaldekking dekt niet alleen schade veroorzaakt door diefstal maar ook schade door brand, storm, natuurramp en hagelschade. Ook is motorkleding tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Aanrijdingdekking kan alleen gesloten worden in combinatie met Diefstal. Naast bovengenoemde risico's zijn dan ook de zelf veroorzaakte schades gedekt, bijvoorbeeld als u met uw motor ten val komt.

Bereken hier de premie van uw motorverzekering!