Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Allianz autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Allianz autoverzekering

Allianz maakt deel uit van de Allianz Group en staat bekend als één van de grootste verzekeraars ter wereld. Ook in Nederland is autoverzekeraar Allianz één van de grootste spelers op het gebied van autoverzekeringen. Met de Allianz autoverzekering wordt u bij autoschade direct verder geholpen. De Allianz klantenservice is namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Naast de Allianz autoverzekering biedt Allianz ook verschillende autoverzekeringen aan via dochterbedrijf AllSecur.

Voordelen Allianz autoverzekering

  • Gunstige no-claimregeling met bonusbescherming.
  • Snel en eenvoudig schade online melden via mobielschademelden.nl
  • Directe hulpverlening na ongeval, in binnen- en buitenland. Autoschade wordt snel en vakkundig hersteld aangezien Allianz contracten heeft met meer dan 300 garagebedrijven.
  • Nieuwwaarderegeling bij Volledig Casco.
  • Extra korting wanneer een tweede gezinsauto wordt verzekerd.
  • Tijdens het reparatieproces krijgt u een vervangende auto en krijgt u twee jaar garantie op de uitgevoerde reparatie.

»Bekijk en vergelijk of de Allianz autoverzekering het goedkoopste is!

Netpolis helpt u met overstappen

Bij Netpolis helpen we je jouw huidige autoverzekering tegen het licht te houden. We zorgen voor een duidelijke vergelijking en vinden een autoverzekering dat is afgestemd op jouw behoeften en de kenmerken van jouw auto. Vul je kenteken en een aantal aanvullende gegevens in, en je komt er direct achter of de Allianz autoverzekering de juiste keuze is voor je. Vergelijken via onze website loont en de financiële besparen kunnen tot maar liefst 50% oplopen. Met onze professionele dienstverlening kan je daarbij altijd rekenen op onafhankelijk en gericht advies.

Keuze uit drie uitstekende basisdekkingen

Allianz biedt haar autoverzekering aan onder de productnaam Auto Veilig Op Weg Pakket. De Allianz Auto Veilig Op Weg Pakket kent een drietal basisdekkingen, in de vorm van een Autoverzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), een dekking voor Beperkt Casco, en een autoverzekering met Volledig Casco dekking. Deze laatstgenoemde variant staat ook wel bekend als de All Risk oplossing. Naast deze drie basisvarianten biedt de Allianz autoverzekering de mogelijkheid om deze basisdekking aan te vullen met aanvullende verzekeringen zoals de rechtsbijstandverzekering, de Schadeverzekering voor Inzittenden, en Pechhulp.