Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  ASR autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

ASR autoverzekeringASR autoverzekering

Bij ASR Nederland vind je een ruim aanbod aan verzekeringen en andere financiële diensten. ASR is één van de grootste en bekendste verzekeraars in Nederland en heeft met de ASR autoverzekering een uitstekend en betaalbaar verzekeringsproduct in huis.

Voordelen ASR autoverzekering

  • Met de no-claim beschermer voorkom je dat je meteen alle korting kwijt bent.
  • Snelle en betrouwbare schadereparatie. Heeft je auto schade opgelopen? Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een op maat service.
  • Autoaccessoires, zoals autoradio’s of navigatiesystemen, zijn kosteloos meeverzekerd.
  • Je no-claim korting kan oplopen tot een percentage van 75%
  • Schade opgelopen? Je krijgt direct hulp en kunt vertrouwen op vervangend vervoer.
  • Opgebouwde bonuskorting van je eerste auto geldt ook voor je tweede auto of motor.

» Bekijk en vergelijk of de ASR  autoverzekering het goedkoopste is!

ASR staat voor je klaar

Bij ASR Autoverzekeringen staan ze altijd voor je klaar om een betrouwbare autoverzekering aan te bieden tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om een Inzittenden verzekering, WA plus verzekering, of All Risk of Casco verzekering. ASR staat voor je klaar en past het aanbod aan op je specifieke kenmerken. Dit geldt ook voor jonge bestuurders, zo zijn er in bepaalde gevallen speciale premies en voorwaarden van toepassing.

Verzekerd van een lage premie

De premie van uw ASR autoverzekering is afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denken aan het aantal kilometers dat je op jaarbasis aflegt, het type en merk auto die je bezit, en je woonplaats. Voor de uiteindelijke vaststelling van de premie wordt een allesomvattende formule gebruikt die met uiteenlopende factoren rekening houdt. Op deze manier betaal je nooit teveel voor je autoverzekering.

Uitgebreide dekkingen met de ASR autoverzekering

Op het gebied van autoverzekeringen biedt ASR Verzekeringen uiteraard de drie meest bekende standaarddekkingen aan. De ASR autoverzekering is verkrijgbaar met verschillende dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid autoverzekering, Beperkt Casco autoverzekering, en de Volledig Casco autoverzekering. Naast de drie standaard ASR autoverzekeringen biedt ASR een aantal aanvullende autoverzekeringen aan zoals een rechtsbijstandverzekering in het geval van juridische procedures en een Inzittenden schadeverzekering bij een daadwerkelijk auto-ongeval.