Autoverzekeraars in Nederland

Netpolis werkt bij de samenstelling van haar autoverzekeringen uitsluitend samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Hier vind je een overzicht van verzekeraars in Nederland en de verzekeraars die aan de basis liggen van ons aanbod.

Aegon

De verzekeringen van AEGON worden aangeboden onder de naam AEGON Auto op Maat. De AEGON verzekering garandeert een uitstekende dekking, snelle schadeafhandeling en een scherpe premie. AEGON stelt de wensen van de klanten voorop, daarom bepaal je bij Aegon zelf wat de juiste dekking is voor jouw voertuig. Bereken hier de AEGON premies.

ASR

Bij ASR vind je een ruim aanbod aan verzekeringen en andere financiële diensten. ASR is één van de grootste en bekendste verzekeraars in Nederland en heeft met de ASR autoverzekering een uitstekend en betaalbaar verzekeringsproduct in huis. Bereken hier de ASR premies.

Reaal Verzekeringen

REAAL Verzekeringen is onderdeel van SNS REAAL en telt bijna 6.000 medewerkers. REAAL Verzekeringen biedt voordelige verzekeringen aan voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Netpolis werkt reeds jaren samen met REAAL. Bereken hier de Reaal premies

Allianz-Direct

Allianz Direct (voorheen AllSecur) is een online verzekering van verzekeringsmaatschappij Allianz en heeft de laatste jaren stevig aan de weg getimmerd. Als onderdeel van Allianz verzekeringen kan de verzekeraar voortborduren op een stevig fundament. Als je ervan houdt om al je zaken online af te handelen, dan heb je met Allianz Direct een uitstekende oplossing. Bereken hier de Allianz Direct premies.

Avero Achmea

Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grootste financiële dienstverleners in de Benelux. Avéro Achmea onderscheidt zich van andere verzekeraars door de dienstverlening met maatschappelijke relevantie en met de Goed op Weg Autoverzekering worden uitstekende premies en duidelijke voorwaarden gecombineerd. Bereken hier de Avéro premies.

Generali

Generali verzekert je op maat en biedt oplossingen die daadwerkelijk in concrete behoeften voorzien. De producten zijn transparant en hebben een correcte prijs. Met Generali verzeker je je auto tegen een bijzonder scherpe premie. Bereken hier de Generali premies.

Rhion

De Rhion autoverzekering is sinds enkele jaren verkrijgbaar in Nederland. Rhion Verzekeringen is onderdeel van de Duitse Rheinland Versicherungsgruppe. Deze betrouwbare Duitse verzekeraar biedt nu ook in Nederland een degelijke verzekering aan met uitgebreide dekkingsmogelijkheden. Bereken hier de premie van Rhion.

Nationale Nederlanden

Met Nationale Nederlanden weet je zeker dat je goed zit. Je kunt profiteren van een uitstekende dekking, zonder dat je een hoge premie hoeft te betalen. Bereken hier de Nationale Nederlanden premies

Allianz

Allianz maakt deel uit van de Allianz Group en staat bekend als één van de grootste verzekeraars ter wereld. Ook in Nederland is Allianz één van de grootste spelers op dit gebied. Bereken hier Allianz premies

De Goudse Verzekeringen

De Goudse is een zelfstandige verzekeraar en heeft een ruim aanbod van financiële producten en verzekeringen. De Goudse biedt aan onder de naam Goudse Personenautoverzekering. Bereken hier De Goudse premies

Bovemij

Bovemij heeft ruim vijftig jaar praktijkervaring met verzekeren en schadeafhandelingen en een uitstekende verzekering samengesteld. Aangezien Bovemij door de BOVAG is opgericht kent het de mobiliteitsbranche dan ook als geen ander. Bereken hier de Bovemij premies

Zero

De Zero is een nieuw en innovatief product van Nationale Nederlanden, waarbij de premie wordt berekend op basis van een algoritme. Bereken hier premies voor Zero.

Budgio

ASR Verzekeringen biedt de Budgio verzekering aan. ASR Verzekeringen is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Met Budgio heb je een uitstekende verzkering voor je auto met duidelijke voorwaarden en een gunstige premie. Bereken hier de Budgio premies

ARAG rechtsbijstand

ARAG Rechtsbijstand is als onderdeel van de internationale ARAG Groep sinds 1962 in Nederland actief als rechtsbijstandverzekeraar. ARAG biedt rechtsbijstand in verschillende verzekeringsmodules, waarbij verkeersrechtsbijstand altijd de basis vormt.

DAS rechtsbijstand

DAS Rechtsbijstand maakt deel uit van de DAS International Group, een Europees samenwerkingsverband van gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraars. DAS biedt complete rechtsbijstandverzekeringen maar ook een speciale verzekering voor verkeersdeelnemers.

Onderstaande aanbieders worden niet meegenomen in onze premievergelijker. Wij tonen deze partijen om je zo een compleet mogelijk overzicht te geven van alle aanbieders.

AON

Heb je al gekeken bij AON? Zij beloven je op de website een zeer lage premie, maar als je meer dan alleen de basis wilt dan kan dit al snel duurder uitvallen. Vergelijken loont vaak! Vergelijk hier

Consumentenbond

Bij de een is het een gewoonte die er al is ingeslopen. De ander denkt er eigenlijk nooit aan: het bekijken van de website van de Consumentenbond, wanneer zij bijvoorbeeld een nieuwe verzekering voor auto's willen gaan afsluiten. Vergelijk hier

Ditzo

De Ditzo verzekeringen zijn onderdeel van ASR Nederland. Ditzo biedt haar service online aan en kan daarom worden aangeboden tegen gunstige premies. Ditzo stelt klantgericht verzekeren en een persoonlijke benadering voorop. Weten hoeveel jij wellicht kan besparen? Vergelijk hier

FBTO

Als je op zoek bent naar een verzekering zal het je direct opvallen dat er verschillende soorten aanbieders zijn en welke is nou het meest geschikt voor jou? Dat kan best een opgave zijn om uit te zoeken. Dan kan het makkelijk te zijn om te kiezen voor een bekende naam. Bijvoorbeeld de FBTO. Maar is deze ook het meest voordeling? Vergelijk hier

ING

Heb jij nog wel de verzekering die het beste bij jouw situatie past én die het voordeligst is? Dit is namelijk bij lang niet alle mensen het geval. Dan kan het soms aardig in de papieren lopen! Vergelijk hier

Delta Lloyd

Delta Lloyd is enkele jaren geleden samen gegaan met Nationale Nederlanden en biedt vanaf dat moment niets meer aan. Via Delta Lloyd was je altijd goed beschermd. Meer informatie over de Delta Lloyd premies.

Interpolis

Interpolis is een verzekeringsmerk van de Rabobank. Vanwege de online afsluitmogelijkheden en de samenwerking met de Rabobank biedt Interpolis vele voordelen, onder andere voor jonge bestuurders. Weten of Interpolis écht goedkoop is? Vergelijk hier

Klaverblad

Wanneer je bij Klaverblad iets afsluit kun je, net als bij alle verzekeringsmaatschappijen, er voor kiezen uit drie verschillende basispolissen.: de WA, WA met beperkt casco en WA met volledig casco. Per verzekeraar kunnen daar behoorlijke prijsverschillen tussen zitten. Soms is het beter om bij een hele andere maatschappij de verzekering af te sluiten. Check het via onze premievergelijker.

Kruidvat

Kruidvat biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder de aantrekkelijke verzekering voor je auto. Kruidvat werkt hierbij samen met verzekeraar AEGON. Deze verzekering wordt dus verzorgd door AEGON, maar draagt de naam van Kruidvat. Weten of deze verzekering het meest voordelig is? Maak gebruik van onze premie-tool

Inshared

We all benefit. Wie kent de slogan van Inshared nog niet? En we all benefit zit diep in de cultuur van Inshared. Vergelijk de premies met onze premie vergelijker.

Lancyr

Lancyr koopt in bij de grotere verzekeraars en stelt vervolgens eigen verzekeringsproducten op onder het gelijknamige huismerk Lancyr. Hierdoor kan Lancyr relatief goedkoop haar producten aanbieden. Via onze premiemodule bereken je in één keer meerdere premies. Klik hier om snel diverse premies te berekenen.

OHRA

Met ruim 800.000 klanten is OHRA inmiddels één van de grootste in Nederland. Je bent volledig vrij om zelf je pakket samen te stellen. En dat heeft zo zijn voordelen. Wil je weten of OHRA echt iets voor jou is? Vergelijk eens wat premies van andere aanbieders.

Promovendum

De Promovendum verzekering is specifiek afgestemd op hoger opgeleiden. De doelgroep, hoger opgeleiden zoals HBO en Universitair afgestudeerden, maakt gemiddeld minder schade en dat zie je bij Promovendum terug in de premies. Controleer hier voor de zekerheid ook wat andere premies.

PMA

PMA wordt aangeboden voor een betaalbare prijs en is er voor iedereen. Bij PMA wordt begrepen dat je wilt besparen op je premie. PMA zorgt dan ook voor een uitstekende verzekering met een ruime dekking voor een scherp tarief. Je kan met PMA tot wel 80% besparen op je premie. Nieuwsgierig of het niet toch goedkoper kan? Bereken hier diverse premies.

Proteq

Bij het afsluiten zijn er altijd een aantal dingen waar je goed op moet letten. Bijvoorbeeld hoeveel korting je krijgt bij een x aantal schadevrije jaren. Dit verschilt sterk per verzekeraar. Ook bij Proteq kan deze korting wel oplopen tot 80%. Benieuwd naar andere premies? Bereken hier diverse premies.

Unigarant

Wat is er voor jou belangrijk? Staat bij jou de prijs bijvoorbeeld bovenaan? Of is het belangrijker dat er een goede schadeafhandeling is? Dan kun je bijvoorbeeld eens kijken naar Unigarant. Hier staan ze er om bekend dat ze een van de beste schadeafhandelingen hebben. Maar vergeet niet andere premies te vergelijken, bereken hier diverse premies.

United Insurance

Korting? Dat klinkt natuurlijk niet verkeerd. Veel verzekeraars stunten met kortingsprijzen, maar dit betekent nog niet dat je ook het voordeligst uit bent. Daarom is het altijd verstandig om premies te vergelijken. Via onze site kun je bijvoorbeeld kijken of er een betere verzekering voor je in de aanbieding is. Check het via onze premie bereken tool.

Univé

Als je voor Univé kiest, dan kies je voor een betrouwbare verzekeraar. Als je de Univé verzekering afsluit, dan ben je uitstekend gedekt tegen allerlei vormen van schade. Zo hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Benieuwd naar de premies van andere verzekeraars? Bereken hier meerdere premies.

Zekur

Zekur is een onderdeel van Univé en dit bied je de garantie dat je met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat. Het voordeel van Zekur is dat je zelf online alles af kunt sluiten. En dat is natuurlijk wel zo makkelijk. Doordat zij verzekeringen bundelen, is het mogelijk om je ‘veel verzekering voor weinig’ te bieden. Controleer voor de zekerheid of je toch niet nog goedkoper uit kunt zijn. Vergelijk diverse premies.Bereken je voordeel:
Postcode
Huisnr
Toevoeging
Geboortedatum
Kamer van Koophandel 02073737 AFM Wft vergunning 12011322 KiFiD Aangesloten bij het KiFiD
Netpolis.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.