Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Avéro autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Avéro autoverzekering

Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grootste financiële dienstverleners in de Benelux. Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en een belangrijke speler op het gebied van levens- en schadeverzekeringen. Achmea onderscheidt zich van andere verzekeraars door de dienstverlening met maatschappelijke relevantie en met de Goed op Weg Autoverzekering worden uitstekende premies en duidelijke voorwaarden gecombineerd.

Voordelen Avéro Achmea autoverzekering

  • Drie jaar nieuwwaarde/aanschafwaarderegeling.
  • Geen eigen risico bij herstel geselecteerd schadeherstelbedrijf.
  • De no-claimkorting loopt op tot maar liefst 75 procent.
  • Aanvullend verzekeren met een no-claimbeschermer.

»Bekijk en vergelijk of de Avéro autoverzekering het goedkoopste is!

De aanvullende verzekeringen van Avéro Achmea

Wil je nog veiliger de weg op met jouw auto? Breid dan jouw basisverzekering uit met de aanvullende opties. Bij de Avéro Achmea autoverzekering heb je onder meer de keuze uit de volgende aanvullende verzekeringen:

  • Rechtsbijstandverzekering.
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden.
  • No-claimbeschermer.
  • Pechhulp.
  • Drie jaar nieuwwaarde/aanschafwaarderegeling Bij een nieuwe auto tot een bedrag van 75 duizend euro wordt bij compleet verlies of diefstal drie jaar lang de op dat moment geldende nieuwwaarde uitgekeerd, als je de eerste eigenaar van de auto bent. Boven de 75 duizend euro kan de nieuwwaarderegeling tegen een bijbetaling van vijf procent van de Cascopremie worden verzekerd. Voor een tweede of derdehands auto is de aanschafwaarderegeling van toepassing. Bij compleet verlies of diefstal, in geval van verzekerde schade, ontvangt je drie jaar lang het bedrag van de aanschafwaarde. De voorwaarde is hierbij dat het voertuig op het betreffende schademoment niet ouder is dan 96 maanden. In dit geval kan bij totaal verlies of diefstal een vergelijkbare auto worden aangeschaft.

Onze voordelen op de Avéro Achmea autoverzekering

Op de Netpolis website vergelijk je eenvoudig de premies en kenmerken van de Avéro Achmea autoverzekering met die van andere verzekeraars. Vergelijken brengt aanzienlijke financiële voordelen vanwege de onderlinge prijsverschillen die soms fors kunnen oplopen. Het is dan niet ongewoon dat klanten via onze website tot wel 50% besparen op de premies. Reden genoeg tot een gemiddelde klanttevredenheid van een 7.8 en een vakkundige expertise die inmiddels 15 jaar meegaat.