Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Budgio autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Budgio autoverzekering

ASR Verzekeringen biedt de Budgio autoverzekering aan. ASR Verzekeringen maakt deel uit van ASR Nederland, één van de grootste verzekeraars in Nederland. Met Budgio heb je een uitstekende autoverzekering met duidelijke voorwaarden en een gunstige premie. Als onderdeel van een groter concern kan Budgio, als handelsmerk, uitstekende autoverzekeringen aanbieden tegen een aantrekkelijke premie.

Uitstekende autoverzekering tegen een gunstige premie

Met de populaire Budgio autoverzekering ben je uitstekend verzekerd tegen autoschade. Je kan hierbij kiezen uit verschillende varianten, elk met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Bij Budgio wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie en daar wordt de premie dan ook volledig op afgestemd. Door deze benadering ben je als klant in de meeste gevallen bijzonder gunstig uit.

Voordelen Budgio autoverzekering

  • Snelle en eenvoudige autoverzekering.
  • De no-claimkorting loopt op tot maar liefst 75 procent.
  • Snelle en vakkundige reparatie.
  • Voortreffelijke hulpverlening na ongeval onderweg.

» Bekijk en vergelijk of de Budgio autoverzekering het goedkoopste is!

Extra voordeel op de Budgio autoverzekering bij Netpolis

Op onze handige Netpolis vergelijkingswebsite kan je de Budgio autoverzekering eenvoudig afsluiten en vergelijken met andere gunstig geprijsde autoverzekeringen. Met de goedkope autoverzekeringen van Netpolis stap je voortaan zonder zorgen in jouw auto. Veel Nederlanders betalen tot wel 50% teveel voor een autoverzekering. Met Netpolis vergelijk je premies en voorwaarden en bespaar je ongetwijfeld op de kosten van jouw autoverzekering. Je krijgt bij Netpolis een niet goed geld terug garantie en kunt daarnaast rekenen op onze vijftien jarige expertise. Onze klanttevredenheid ligt bovengemiddeld hoog met een waardering van een 7.8. Bij Netpolis ben je dus verzekerd van vergaande expertise en onafhankelijk advies.

Een betaalbare en voortreffelijke autoverzekering

Ben je op zoek bent naar een betaalbare autoverzekering, maar wil je toch kunnen uitgaan van een uitstekende basis? Dan is de Budgio autoverzekering een voortreffelijke oplossing voor je. De Budgio autoverzekering van ASR kent een standaard eigen risico van 250 euro per schadegeval. Wanneer een WA verzekering wordt afgesloten komt dit eigen risico te vervallen. Voor autobezitters onder de 24 jaar wordt een verhoogd eigen risico toegepast. Naast een Budgio autoverzekering kan je aanvullende opties toevoegen aan jouw autoverzekering. Denk hierbij aan de schade inzittendenverzekering en rechtsbijstandverzekering.