Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Delta Lloyd autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Delta Lloyd autoverzekering

Via autoverzekering van Delta Lloyd ben je altijd goed beschermd. Kom je met de auto in de problemen door een aanrijding, brand of diefstal dan verzorgt Delta Lloyd dag en nacht hulp. Uiteraard kun je kiezen uit de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering). Maar ook uit diverse uitgebreidere autoverzekeringen.

Voordelen Delta Lloyd autoverzekering

  • U krijgt bij de Delta Lloyd autoverzekering altijd een no-claimkorting op jouw premie. Dus ook als je nog geen no-claimkorting hebt opgebouwd.
  • Ben je een jonge bestuurder? Delta Lloyd legt je geen extra hoog risico op en maakt de Delta Lloyd autoverzekering dus interessant voor jonge bestuurders.
  • Heb je een relatief dure auto? Het eigen risico wordt daardoor niet verhoogd. Je hebt wel de keuze om een hoger eigen risico te nemen en betaalt dan een lagere premie.
  • Wil je een tweede auto verzekeren? Je krijgt gewoon evenveel premiekorting voor een tweede gezinsauto.

» Bekijk en vergelijk of de Delta Lloyd autoverzekering het goedkoopste is!

Op je Delta LLoyd autoverzekering besparen met Netpolis

Op onze vergelijkingswebsite vindt je de meest bijpassende autoverzekeringen welke je direct online kunt afsluiten. Het zorgvuldig vergelijken van autoverzekeringen is aan te raden vanwege de aanzienlijke onderlinge prijsverschillen. Vergelijken loont dus. Een eventueel opzegproces, alsmede de overstap, kan gemakkelijk met onze online formulier worden doorgevoerd. Netpolis voorziet je van een heldere en eerlijke vergelijking waarbij de financiële besparingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%. We zitten inmiddels al vijftien jaar in het vak als onafhankelijke expert en onze dienstverlening wordt niet geheel zonder reden met een 7.8 beoordeeld. Wil je meer weten? Door jouw kenteken en aantal schadevrije jaren in te vullen zorgen wij voor een duidelijk overzicht van de best passende

Vertrouwen op een goede bescherming

Met de Delta Lloyd autoverzekering ben je goed verzekerd. Krijg je met jouw auto te maken met een verkeersongeval, brand, of diefstal dan kun je bij Delta Lloyd rekenen op dag en nacht ondersteuning. Je hebt naast de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering, oftewel de WA-verzekering, ook de keuze voor een uitgebreide autoverzekering. Bij de WA-verzekering ben je verzekerd voor schade dat je toebrengt aan andere auto’s. Met een uitgebreide autoverzekering ben je ook verzekerd tegen schade aan jouw eigen auto.

Kiezen voor aanvullende dekkingen

Naast de WA-verzekering, en de WA-verzekering met beperkt of volledig casco, biedt de Delta Lloyd autoverzekering verschillende aanvullende dekkingen aan. Hierbij kun je denken aan een accessoiredekking waarmee jouw audiosysteem is verzekerd. Wanneer je vaak medepassagiers in jouw auto hebt, kun je denken aan de ongevallendekking voor inzittenden. Een rechtsbijstanddekking is een prettige uitkomst op het moment dat je in een juridisch geschil terecht komt. De Delta Lloyd autoverzekering heeft voor de belangrijkste onvoorziene situaties een passende dekking voor u. autoverzekeringen.