Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Interpolis autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Interpolis autoverzekering

De Interpolis autoverzekering is een verzekeringsmerk van. Vanwege de online afsluitmogelijkheden en de samenwerking met de Rabobank biedt deze autoverzekering vele voordelen, onder andere voor jonge bestuurders. De uitgebreide Interpolis autoverzekering geeft je de keuze uit verschillende dekkingen. Hierdoor verzeker je alleen wat bij écht bij jouw situatie en jouw auto past.

Voordelen van Interpolis autoverzekering

  • 10% korting op jouw premie tijdens het eerste jaar als je online afsluit. De korting zal automatisch worden verrekend wanneer je online jouw premie berekent.
  • De dekking kiezen die bij jouw situatie past, zonder eigen risico.
  • Heb je een aanhangwagen? Aanhangwagens zijn bij Interpolis gratis WA meeverzekerd.
  • Heb je schade opgelopen? Interpolis helpt je bij autoschade snel weer op weg door de snelle schadebehandeling.
  • Ben je een jonge bestuurder? Interpolis biedt een Jonge Bestuurders Bonus voor jongeren van 18 tot 23 jaar.

» Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen hier!

Uw autoverzekering online afsluiten

De Interpolis autoverzekering is bijzonder uitgebreid. Je krijgt bij autoschade dan ook alles vergoedt wat met je is overeengekomen. Je hoeft zelfs de bonnetjes niet te tonen. Heb je nog meer verzekeringen bij Interpolis lopen via de Alles in één Polis? Dan kan dat een pakketkorting van 12% opleveren.

Aanzienlijke voordelen met de No-Claim garantie

Wil je na autoschade niet meer premie betalen voor jouw autoverzekering? Bij Interpolis kan dit met de No-Claim Garantie. Met deze aanvullende dekking kun je één autoschade per jaar indienen en behoud je gewoon jouw premiekorting op jouw Interpolis Autoverzekering. Het voordeel hierbij is dat de hoogte van jouw schadebedrag niet van invloed is.

Extra korting bij tweede gezinsauto

Heeft jouw partner ook een autoverzekering, maar dan bij een andere autoverzekeraar? Of wil je gaan samenwonen en heb je allebei al een Interpolis Autoverzekering? Als je beide voertuigen verzekert onder één polis, kun je profiteren van de gunstige tweede gezinsautoregeling van de Interpolis autoverzekering.