Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Kruidvat autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Kruidvat autoverzekering

Naast de gebruikelijke farmaceutische producten biedt Kruidvat Verzekeringen ook verschillende verzekeringen aan, waaronder de aantrekkelijke Kruidvat autoverzekering. Kruidvat werkt hierbij samen met verzekeraar AEGON. Deze verzekering wordt dus verzorgd door AEGON, maar draagt de naam van Kruidvat. Kruidvat is oer-Hollands, “steeds verrassend en altijd voordelig”. De Kruidvat autoverzekering past dan ook uitstekend bij de uitstraling van de drogist zoals die in heel Nederland bekendstaat.

Voordelen Kruidvat autoverzekering

  • Voordelige autoverzekering, al beschikbaar vanaf 9,89 euro per maand.
  • Geniet van een Bonus Malus Korting tot maar liefst 80%.
  • Snelle schadeafhandeling en een uitstekende dienstverlening.
  • Twee gezinsauto neemt de schadevrije jaren over van de eerste auto.
  • De Kruidvat polis is per maand opzegbaar.
  • Jouw autoaccessoires zijn automatisch meeverzekerd.
  • Heb je autoschade opgelopen? Dan heb je naast de reparatie recht op gratis vervangend vervoer.

» Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen hier!

Zekerheid voor een lage premie

De aantrekkelijke Kruidvat autoverzekering biedt zekerheid voor een lage premie met de mogelijkheid om de basisdekking verder aan te vullen. Er zijn een drietal basisdekkingen beschikbaar met verschillende aanvullende dekkingen, waardoor een op maat samengestelde polis mogelijk is, die het best bij jouw voorkeuren en auto past. Zo biedt de WA + Uitgebreid Casco autoverzekering een complete dekking aan tegen alle opgelopen autoschade, ook wanneer deze door uzelf is veroorzaakt.

Tot 80% korting opbouwen

Bij de Kruidvat autoverzekering wordt een Bonus/Malusladder gehanteerd, die oploopt tot maximaal 80% korting op de normale premie. Wanneer erin geslaagd wordt om schadevrij te rijden bouw je een steeds hogere korting op, totdat je slechts een vijfde van de normale premie hoeft te betalen. Vanzelfsprekend blijft jouw dekking hierbij nog altijd van een uitstekend niveau. Zo heb je met de Kruidvat autoverzekering een uitmuntende verzekering, terwijl je maar een minimaal bedrag aan premie betaalt.

Ga voor de aanvullende dekkingen

Jouw auto is nog completer verzekerd als jouw autoverzekering wordt aangevuld met de aanvullende dekkingen. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor de aanvullende dekking rechtsbijstand of de inzittenden ongevallenverzekering. De Kruidvat autoverzekering en aanvullende dekkingen voor de autopolis kunnen eenvoudig online worden afgesloten.