Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Lancyr autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Lancyr autoverzekering

Lancyr koopt autoverzekering in bij de grotere verzekeraars en stelt vervolgens eigen verzekeringsproducten op onder het gelijknamige huismerk Lancyr. Volgens de Consumentenbond is de Lancyr autoverzekering één van de goedkoopste Nederlandse autoverzekeringen.

Voordelen Lancyr autoverzekering

  • Sterke onderhandelaar: je krijgt automatisch de meest gunstige autoverzekering voorgesteld op basis van duidelijke voorwaarden en scherpe premies.
  • Online gemak: Bij Lancyr kan jouw autoverzekering eenvoudig online worden vergeleken en afgesloten.
  • Uitstekende hulpverlening binnen- en buitenland: dekking hulpverlening binnen- en buitenland in geval van brand, diefstal en andere gebeurtenissen.
  • Gemakkelijk overstappen: Als je al een autoverzekering heeft bij een andere verzekeraar is dat geen enkel probleem. De overstapservice naar Lancyr werkt eenvoudig en soepel.
  • Uitstekende aanvullingen: De Lancyr autoverzekering is aan te vullen met verschillende aanvullende dekkingen zoals de ongevallen-inzittendenverzekering, schade-inzittendenverzekering, rechtsbijstand auto, verhaalrechtsbijstand.

» Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen hier!

Lancyr: een goedkoop huismerk

Lancyr selecteert de beste producten bij de grote verzekeraars in Nederland. Met scherp onderhandelen kan Lancyr verzekeringen in de markt zetten tegen erg gunstige tarieven. Dankzij de strategische inkoopkracht, vergaande deskundigheid en onafhankelijke opinie kan het pakket autoverzekeringen onder het Lancyr huismerk tegen een bijzonder aantrekkelijke premie worden aangeboden.

De treffende aanpak van Lancyr

Hoewel de Lancyr autoverzekering als huismerk wordt aangeboden is Lancyr eigenlijk geen verzekeraar, maar kan het als beste als een tussenpersoon worden omschreven. Lancyr heeft een landelijk netwerk van meer dan honderd verzekeringsadviseurs. Door de treffende aanpak zijn inmiddels meer dan 80.000 verzekerden aangesloten bij Lancyr.

Het voordelige A t/m Z Pakket

De Lancyr autoverzekering vormt onderdeel van het Lancyr A t/m Z Verzekeringspakket. Wil je ook een andere verzekering voordelig afsluiten? Het enige wat je hoeft te doen is deze verzekering te selecteren. Vervolgens vergelijk je het beste aanbod en voeg je deze toe aan het A t/m Z Verzekeringspakket. In het geselecteerde pakket kun je per verzekering de beste verzekeraar selecteren die het beste past bij jouw situatie. Hiermee geniet je van het voordeel van van gunstige kortingen op jouw premie. De premiekorting kan oplopen tot zelfs 15% wanneer je meerdere verzekeringen afsluit.