Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  London autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

London Autoverzekering London autoverzekering

London Verzekeringen is een toonaangevende aanbieder van scherp geprijsde schadeverzekeringen voor particulieren. London Verzekering neemt in Nederland een vooraanstaande positie in met meer dan 160 jaar ervaring. De verzekeringen worden uitsluitend aangeboden via een exclusief netwerk van gekwalificeerde adviseurs en gevolmachtigden. De London autoverzekering heeft een aantal unieke voordelen en zorgt voor buitengewoon hoge dekkingen tegen een gunstige en lage premie.

Voordelen London autoverzekering

 • No-claim korting tot 80%.
 • Voor tweedehands auto’s tot 50 duizend euro is gedurende het eerste jaar de aankoopwaarde verzekerd.
 • De London autoverzekering is door slim verzekeren, schadesturing en een eigen risico beleid, zeer voordelig.
 • Korte doorlooptijden en foutloze procedures. Met de London autoverzekering ben je gegarandeerd van een snelle afwikkeling in het geval van opgelopen autoschade.
 • Mogelijkheid tot het meeverzekeren van de no-claimbeschermer.
 • Alle af-fabriek geleverde accessoires zijn meeverzekerd.

»Bekijk en vergelijk of de London autoverzekering het goedkoopste is!

Geniet van voordeel op de London autoverzekering met Netpolis

Dankzij de uitgebreide Netpolis vergelijker kun je van aanzienlijke besparingen profiteren op jouw autoverzekering. Je kunt de London autoverzekering online afsluiten en ook voor het opzeggen van een andere autoverzekering ben je aan het juiste adres. Je hoeft alleen jouw kenteken en een aantal basisgegevens in te vullen en binnen enkele seconden toont Netpolis je een duidelijke vergelijking van de meest geschikte autoverzekeringen. Onze financiële voordelen kunnen oplopen tot maar liefst 50% en al meer dan vijftien jaar kunnen onze klanten rekenen op onze onafhankelijke dienstverlening.

Aanvullende dekkingen

 • Drie jaar 100% nieuwwaarde-uitkering zonder afschrijving.
 • Mogelijkheid tot verzekeren van accessoires die een hogere kostprijs hebben.
 • Ongevallen inzittendenverzekering.
 • Verhaalrechtsbijstandverzekering.
 • Mogelijkheid tot een no-claim beschermer.

Verschillende verzekermogelijkheden

De London autoverzekering is beschikbaar in de varianten Economy, Comfort en Top.De Personenauto Economy-verzekering is de voordeligste autoverzekering. De no-claim korting loopt hierbij op tot 80% en de no-claimbeschermer is tevens verzekerbaar. Voor tweedehands voertuigen is tijdens het eerste jaar de aankoopwaarde meeverzekerd. De Personenauto Comfort-verzekering geeft je dekking voor meer schadegevallen, en zorgt voor een verlaagd eigen risico als je de schade laat repareren door geselecteerde professionele onderhoudsbedrijven. De TOP Autoverzekering vermijdt alle voorkomende risico’s.