Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Ohra autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Ohra autoverzekering

Met ruim 800.000 klanten is OHRA inmiddels één van de grootste Nederlandse verzekeraars. OHRA houdt altijd direct contact met de klanten waardoor je bij autoschade altijd met de bron te maken heeft. OHRA helpt waar nodig, voor de rest ben je volledig vrij om zelf jouw autoverzekeringspakket samen te stellen. Bij OHRA is iedereen welkom.

Voordelen van OHRA autoverzekering

  • Scherpe premie: altijd een vaste lage premie.
  • Hoge no-claimkorting die kan oplopen tot maar liefst 82 procent.
  • All-risk dekking: OHRA kent de hoogste waardering voor kwaliteit en extra lage premie.
  • Bij OHRA stelt u, net als 550.000 andere verzekerden, zelf jouw verzekeringspakket samen.
  • je hebt de mogelijkheid om jouw autoverzekering met collectief voordeel af te sluiten.
  • Online gebruiksgemak: jouw digitale polismap is altijd beschikbaar, waaronder met de speciaal ontwikkelde mobiele OHRA app.

» Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen hier!

Zelf jouw verzekeringspakket samenstellen

Ondanks de vele voordelen van de OHRA autoverzekering, is deze tegen een bijzonder lage premie beschikbaar. Klanten kiezen bij OHRA voor één van de voordelige basisdekkingen. Met de vrijheid om al dan niet aanvullende dekkingen af te sluiten, bepaal je uiteindelijk zelf hoe jouw autoverzekeringspakket eruit ziet. Je bepaalt dus zelf wat je bepaalt. Met de keuze voor een hoger eigen risico betaal je bijvoorbeeld een lagere premie.

De flexibiliteit van de OHRA autoverzekering

OHRA houdt van flexibiliteit. Dit betekent voor je als klant dat je jouw OHRA Autoverzekering dagelijks kunt beëindigen. Verder kun je bij jouw OHRA autoverzekering alles gewoon online regelen. Met de OHRA App navigeer je bovendien direct naar een autogarage in jouw omgeving. Eenvoudig, snel en altijd inzichtelijk op jouw smartphone, tablet en computer. OHRA is een modern en vakkundige verzekeraar en is verder aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Collectief verzekeren

OHRA heeft met een groot aantal werkgevers en verenigingen afspraken over een voordelige collectieve autoverzekering. Met deze collectieve autoverzekeringen kun je jouw autoverzekering met collectiviteitskorting, en dus tegen nóg gunstigere premies, afsluiten.