Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Onna Onna autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Onna Onna autoverzekering

De Onna Onna autoverzekering is een autoverzekering die specifiek is afgestemd op de kenmerken en behoeften van vrouwen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen minder ongelukken veroorzaken dan hun mannelijke tegenhangers. Om deze reden is Onna Onna in staat om een scherpe premie te kunnen rekenen voor deze bijzondere autoverzekering. Ter opheldering, het mannelijk publiek kan overigens òòk een Onna Onna autoverzekering afsluiten.

Voordelen Onna Onna autoverzekering

  • Eenvoudige en transparante polisvoorwaarden.
  • Er is geen opzegtermijn van toepassing en er zijn eenvoudige overstapmogelijkheden.
  • Je hebt bij Onna Onna het voordeel van geen eigen risico.
  • Gratis pechhulp voor auto's van vijf jaar of jonger.
  • Serious Assist: de hulpdienst die je in heel Nederland binnen 30 minuten op locatie komt helpen. 24 uur per dag, zeven dagen per week.
  • Handtasdekking.
  • Tweede auto regeling: een tweede auto van je of jouw partner kan voor dezelfde korting meeverzekerd worden.

» Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen hier!

Dé autoverzekering voor vrouwen

Je wilt als vrouw een zo uitgebreid mogelijke dekking voor jouw auto. Daarnaast wil je vriendelijk en menselijk contact en dit allemaal het liefst voor een lage premie. De Onna Onna autoverzekering speelt hier op in en helpt je op een adequate en deskundige manier. Met echte mensen die je daadwerkelijk voorzien van een gemeende persoonlijke dienstverlening. Verzekeringen voor vrouwen, volgens de waarden die daarbij horen. Met oprechte aandacht en oog voor detail.

De Onna Onna autoverzekering denkt aan alles

Bij de Onna Onna autoverzekering kun je rekenen op gratis pechhulp. Bij de WA en WA Beperkt Casco varianten geldt deze dienst in heel Nederland, terwijl bij de WA Volledig Casco deze gratis service voor heel Europa geldt. Hadden we al vermeld dat we aan alles denken? Onna Onna heeft namelijk een gratis handtasdekking voor het geval dat jouw handtas gestolen wordt uit jouw auto. Deze regeling geldt ook wanneer je in de buurt bent van jouw auto.

Uitbreiden mogelijk met nog meer aanvullingen

Wanneer je een Onna Onna autoverzekering afsluit, heb je de keuze uit drie soorten dekkingen. Je kunt hierbij de keuze uit een WA verzekering, WA Plusverzekering en een WA cascoverzekering. Jouw Onna Onna autoverzekering kan verder worden aangevuld met additionele dekkingen. Onder deze aanvullende dekkingen vallen onder meer de rechtsbijstandverzekering, schadeverzekering voor inzittenden en een extra accessoire dekking.