Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Zekur autoverzekering | Bespaar tot 50% bij Netpolis

Zekur autoverzekering

Bij Zekur ben je aan het juiste adres voor een goede autoverzekering. Zekur is een onderdeel van Univé en dit biedt je de garantie dat je met een betrouwbare verzekeraar in zee gaat. Het voordeel van Zekur is dat je zelf je autoverzekering online af kunt sluiten. En dat is natuurlijk wel zo makkelijk. Maar wat maakt nou dat de Zekur autoverzekering zo geschikt is voor jou? Ten eerste is dat natuurlijk de lage premie. Doordat wij de verzekeringen bundelen, is het mogelijk om je ‘veel verzekering voor weinig’ te bieden. Op die manier weet je zeker dat je nooit meer betaalt dan nodig is voor je autoverzekering.

» Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen hier!

Ten tweede is je keuze voor de Zekur autoverzekering een verstandige, je wordt nl. niet voor ingewikkelde keuzes gesteld. Zo kun je kiezen uit twee typen autoverzekeringen, die elk hun eigen voordelen hebben.

  • Met ‘Gewoon Zekur Auto’ ben je goed verzekerd tegen het laagste tarief. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan zomaar gebeuren dat je betrokken raakt in een chaotische situatie op de snelweg. En als je dan te laat remt, of een andere auto anderszins schade toebrengt, dan is het wel zo prettig als je verzekerd bent. Schade aan personen is tot 5.000.000,- verzekerd en schade aan spullen van anderen is verzekerd tot 2.500.000,-.
  • Kies je voor ‘Extra Zekur Auto’, dan is het belangrijkste verschil dat ook schade aan je eigen auto vergoed wordt in dergelijke nare situaties. Je bent dus niet alleen WA-verzekerd, maar ook Volledig Casco. Schade bij diefstal, vandalisme, ruitbreuk, hagel, brand, botsingen met loslopende dieren, storm, et cetera wordt vergoed. Wat er ook gebeurt, je kunt altijd een beroep doen op je Zekur autoverzekering.

Al met al hebt je dus de keuze om je alleen tegen schade aan anderen te verzekeren, of ook voor schade aan je eigen auto. Als je nou niet zo goed weet welke autoverzekering het meest geschikt is in jouw geval, dan schieten wij graag te hulp.

Overzicht premies

Het grote voordeel van Zekur is naast een goede prijs-kwaliteitverhouding, de online service. Je hoeft je huis niet te verlaten om een goede autoverzekering af te sluiten. Klinkt deze Zekur autoverzekering je nou wel als muziek in de oren, maar wil je toch eerst nog even nadenken over welke autoverzekering het beste bij je past? Netpolis helpt je graag bij je keuze. Wij bieden je een overzicht van alle opties van talloze verzekeraars in Nederland. Het enige wat je hoeft te doen is even je kenteken en enkele aanvullende gegevens invullen. Dan zie je meteen hoeveel je gaat besparen!