Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  London introduceert nieuwe autoverzekering

London introduceert nieuwe autoverzekering

London Verzekeringen introduceert in februari twee nieuwe autoverzekeringen: de Economy en Comfort autoverzekering. Beide verzekeringen hebben dezelfde dekking als de al bestaande Top Autoverzekering en hebben volgens London een gunstige prijsstelling door onder meer een aangepaste opbouw van het eigen risico, gestuurd schadeherstel en provisie.


De Economy variant heeft verplichte schadesturing, wat inhoudt dat de verzekeraar bepaalt waar u in geval van schade de auto dient te repareren. Daarnaast wordt er gewerkt met  eigen risico's en een lagere provisie. Bij de Comfort is de verzekerde vrij om een eigen schadeherstelbedrijf te kiezen bij blik- of ruitschade. Kiest de verzekerde voor een schadehersteller waarmee London samenwerkt, dan valt het eigen risico lager uit. Naast de Top Autoverzekering kunt u ook de twee nieuwe verzekeringen binnenkort bij Netpolis vinden.

< terug