Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Netpolis en uw zekerheden

Netpolis en uw zekerheden

Netpolis zorgt voor uw financiële zekerheid en staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Die kwaliteit kunt u aflezen aan een aantal waarborgen. Zo staan wij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en beschikken wij over de benodigde vergunningen in het kader van de Wet financiële dienstverlening (Wfd).

Klachten en geschillen

KiFiDKlachteninstituut Financiële Dienstverlening

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening is in het leven geroepen door verzekeraars, assurantietussenpersonen en de Consumentenbond. Binnen het Klachteninstituut zijn een Ombudsman Verzekeringen en een Raad van Toezicht Verzekeringen werkzaam die uw klacht over een verzekeraar of tussenpersoon in behandeling nemen. Voor meer informatie, zie www.kifid.nl.

Toezicht

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Net als alle financiële dienstverleners in Nederland worden wij gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren en toetst onder meer op deskundigheid en betrouwbaarheid. Voor meer informatie, zie www.afm.nl.

Wettelijk kader

Wet financieel toezicht (Wft)

Ons kantoor beschikt over alle benodigde vergunningen in verband met de Wet financieel toezicht (Wft). De vergunning is verleend onder nummer 12011322. De Wft is een wettelijk kader voor financiële dienstverleners over hoe zij zich tegenover de consument moeten gedragen en aan welke kwaliteitskenmerken zij en hun financiële dienstverlening moeten voldoen.

Netpolis Dienstenwijzer (pdf)