Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Oldtimer verzekering

Bij Netpolis vind je de meest complete dekking
voor je oldtimer; een geruststellende gedachte.

 >   >  Klassieker verzekering

Klassieker verzekering

U bent zuinig op uw klassieker en wilt hem goed verzekeren. Dat kan met de klassiekerverzekering van Netpolis. Voor uw klassieker of oldtimer hebben wij een speciale goedkope verzekering mits aan de speciale voorwaarden wordt voldaan. Het moet een echte klassieker zijn die als 2e auto wordt gebruikt, niet voor het woon- werkverkeer en met beperkt kilometrage. Met de Netpolis klassieker verzekering is uw oldtimer of klassieker goed verzekerd tegen een lage prijs.

Meer informatie over Netpolis

Netpolis is een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij deze efficiënte werkwijze en onze gespecialiseerde kennis kunt u flink besparen op uw verzekeringen.

Verzekeren is in onze visie heel eenvoudig. U kunt heel goed zelf uw verzekeringen afsluiten, zonder tussenkomst van een dure adviseur. U regelt het heel snel en gemakkelijk op het moment dat u dat past. Bovendien kunt u via internet eenvoudig vergelijken of u inderdaad bij ons het beste aanbod heeft. Tien tegen een dat u bij ons met uw oldtimerverzekering voordeliger uit bent.

De verzekeringen die u bij ons kunt afnemen, zijn zo ontworpen dat u het hoogste financiële voordeel geniet. U profiteert namelijk van onze lage kosten, efficiënte werkwijze en goede inkoopafspraken met verzekeraars. Daarin werken wij samen met een tiental gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die garant staan voor de uitstekende voorwaarden. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij in alle vrijheid de beste verzekeraars voor u selecteren.