Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Autoverzekering aanvragen

Autoverzekering aanvragen

Bij Netpolis kunt u makkelijk en snel online een offerte autoverzekering aanvragen. Wij nodigen u graag uit om onze lage premie en goede polisvoorwaarden te vergelijken met andere autoverzekeringen. Als u het prettig vindt om persoonlijk advies, voorlichting of informatie te krijgen kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen. Uw vraag wordt doorgaans binnen één werkdag beantwoord.

Vergelijk autoverzekeringen

Voordat u een autoverzekering gaat afsluiten is het van belang om goed de premies en de polisvoorwaarden te vergelijken van verschillende autoverzekeringen. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben ondoorzichtige en moeilijk leesbare polisvoorwaarden. Goed vergelijkingen van autoverzekeringen is dan ook moeilijk. Want ook de hoogte van het eigen risico en de verzekerde bedragen zijn van belang bij de uiteindelijke bepaling van de premie voor uw autoverzekering. Vergelijk autoverzekeringen dan ook niet alleen op de hoogte van de premie want dan kunt u wel eens bedrogen uitkomen. De goedkoopste autoverzekering hoeft niet altijd de beste te zijn. Bij Netpolis krijgt u naast een lage premie ook zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Goedkope autoverzekering

U kunt ook een goedkopere autoverzekering afsluiten door bijvoorbeeld uw eigen risico te verhogen of door de verzekerde bedragen te verlagen. Bij Netpolis heeft u echter altijd een aantrekkelijk eigen risico in combinatie met een lage premie. Daarnaast kunt u vaak ook een goedkope autoverzekering afsluiten in een pakketpolis. Vaak krijgt u korting op de premie wanneer u een pakketverzekering afsluit bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. 

Gerelateerde onderwerpen

Online offerte autoverzekering aanvragen

Dekkingsmogelijkheden autoverzekering

Schademelding autoverzekering