Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Malusregistratie? Voordeel met negatieve schadevrije jaren!

Malusregistratie? Voordeel voor autorijders met negatieve schadevrije jaren

Als je door één of meerdere schades een malusregistratie hebt bij je huidige verzekeraar, betaal je vaak een hoge toeslag op de premie. Bij Netpolis bespaar je gemiddeld vaak aanzienlijk op de premie van jouw autoverzekering!

Indien je een malus registratie hebt, is het vaak moeilijk of zelfs onmogelijk om een auto verzekering bij een andere verzekeraar aan te vragen. Je betaalt een hoge toeslag premie bij je huidige verzekeraar en een nieuwe verzekeraar wil je niet accepteren door de negatieve schadevrije jaren. Netpolis heeft een uniek voordeel voor autorijders met één of meerdere negatieve schadevrije jaren waarmee je gemiddeld vrijwel altijd kunt besparen op je autoverzekering!

Doe de voordeelberekening eenvoudig online en ontdek de besparing op je autoverzekering:

Meer informatie over het Bonus-Malus systeem

Het bonus-malus systeem is een term die voor een aantal verzekeringen wordt gebruikt, in het bijzonder bij de autoverzekering. Het doel van het bonus malus systeem is het belonen van 'goede rijders' oftewel verzekerden die geen schade claimen. Slechtere rijders worden 'gestraft' omdat zij in veel gevallen een hogere premie moeten betalen dan de goede automobilisten. Lees meer over het bonus-malus systeem.

Waar wordt een malusregistratie vastgelegd?

Veel autoverzekeringen hebben een zogeheten bonus-malus regeling. Als een verzekering wordt opgezegd en beëindigd (door de verzekerde zelf, of door de verzekeringsmaatschappij) en er is op dat moment sprake van een maluspositie, dan wordt dit geregistreerd. Ook personen met bijvoorbeeld een ontzegging van de rijbevoegdheid staan vermeld.

Toch besparen ondanks de malus registratie?

Bij Netpolis kun je gemiddeld vaak aanzienlijk besparen op je autoverzekering indien je een malus registratie hebt! Netpolis werkt samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Enkele van deze maatschappijen kunnen je, ook in geval van een registratie, een zeer voordelige autopremie aanbieden. Bereken zelf je voordeel!