Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Offerte autoverzekering? Bespaar tot 50 procent bij Netpolis!

Offerte autoverzekering? Bespaar tot 50 procent bij Netpolis!

Offerte autoverzekering aanvragen? Overstappen levert veel meer op dan je denkt. Negentig procent van de Nederlanders betaalt teveel voor zijn verzekeringen. Vraag gratis een offerte voor je autoverzekering aan en ontdek hoeveel jij kunt besparen op je premie. Profiteer bovendien van extra hoge kortingen!

Offerte autoverzekering aanvragen

Er zijn grote verschillen als het gaat om de hoogte van de premies die Nederlandse aanbieders voor een autoverzekering vragen. Het aanvragen van een offerte voor een autoverzekering bij meerdere verzekeraars maakt meteen duidelijk hoe groot die verschillen zijn. Je kunt bij de ene aanbieder daadwerkelijk honderden euro’s goedkoper uit zijn dan bij de andere maatschappij, wanneer je een autoverzekering met een vergelijkbare dekking afsluit.

Veel goedkoper!

Veel mensen hebben geen idee dat hun autoverzekering hun maandlasten onnodig verhoogt. Negen van de tien Nederlanders zijn veel goedkoper uit als ze hun autoverzekering afsluiten bij Netpolis. Wist je dat het verschil tussen de duurste en de goedkoopste All Risk autoverzekering kan oplopen tot wel € 2.500,- per jaar? Wat een geld! Bij Netpolis is jouw autoverzekering net zo goed geregeld, maar vele malen goedkoper.

Gratis offerte autoverzekering

Welke dekking is het meest geschikt voor jou en welke verzekeringsmaatschappij biedt deze dekking voor de laagste prijs? Er zijn verschillende soorten dekkingen en heel veel aanbieders van autoverzekeringen. Het is een flinke klus om deze allemaal na te gaan en te bepalen wat voor jou de beste keuze is.

Geen tijd? Dat mag niet langer een reden zijn om elke maand geld weg te gooien. Via onze website kun je namelijk al binnen enkele minuten verschillende offertes voor je autoverzekering aanvragen. Om je te helpen om overzicht te krijgen en de juiste keuze te maken, heeft Netpolis een premietool ontwikkeld.

Handig: onze premietool

Met behulp van onze premietool kun je binnen een aantal minuten een groot aantal offertes voor je autoverzekering aanvragen bij verschillende gerenommeerde verzekeraars. Wij werken uitsluitend samen met grote, betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Via onze premietool kun je in één oogopslag zien welke autoverzekering voor jou het voordeligst is. Kiezen wordt dan wel heel gemakkelijk!

Wil jij ook goed verzekerd zijn voor de laagste prijs? Het aanvragen van offertes voor een autoverzekering via onze premietool is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Vul hieronder je gegevens in en je krijgt direct een overzicht van je mogelijkheden.

Waarom Netpolis?

Bij Netpolis heb je altijd gegarandeerd de goedkoopste autoverzekering te pakken. Hoe kan dat eigenlijk? Andere verzekeraars vragen veel meer voor dezelfde dekking. Dat komt grotendeels doordat de meeste verzekeringsmaatschappijen hoge kosten maken voor onder meer bedrijfspanden, faciliteiten en administratieve processen. Ga maar eens na wat een bedrijfspand gevuld met administratief medewerkers kost.

Deze kosten worden doorberekend in de premie die jij moet betalen. Daar komt nog een onrealistisch hoge winstmarge bij op en zo kom je inderdaad uit op een zeer hoge premie voor je autoverzekering. Netpolis maakt deze kosten niet. Wij werken met geautomatiseerde processen en hebben scherpe prijsafspraken gemaakt met de meest betrouwbare Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Bovendien gaan wij uit van een normale winstmarge. Daarom is je premie bij Netpolis tot wel 50 procent voordeliger.

Voordelen Netpolis autoverzekering

Waarom zou je kiezen voor een autoverzekering van Netpolis? Omdat Netpolis de goedkoopste autoverzekering met prima polisvoorwaarden biedt. We zetten alle voordelen van de Netpolis autoverzekering nog even voor je op een rij.

 • Netpolis biedt de goedkoopste autoverzekering van Nederland
 • Wij werken volledig via internet
 • Wij maken geen kosten voor dure bedrijfspanden en faciliteiten
 • Onze administratieve processen zijn geautomatiseerd
 • Netpolis werkt uitsluitend samen met toonaangevende Nederlandse verzekeraars
 • Jij profiteert van de strakke prijsafspraken die we met onze partners hebben
 • Onze polissen zijn duidelijk en transparant
 • Netpolis biedt een snelle en efficiënte dienstverlening
 • Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Schades worden snel en correct afgehandeld
 • Voor nieuwe klanten is er onze superstartkorting
 • Netpolis geeft hoge kortingen, ook bij weinig of geen schadevrije jaren.

Profiteren van de voordelen van Netpolis? Vraag meteen een autoverzekering aan!

Snelle schadeafhandeling

Een schade melden doe je natuurlijk niet voor je plezier. Lang moeten wachten op een schadevergoeding kan bovendien erg vervelend zijn. Wij houden onze klanten graag tevreden! Netpolis zorgt daarom voor een goede en snelle afhandeling van jouw schademelding. Je kunt dit proces zelf versnellen door alle gevraagde informatie meteen en compleet naar ons toe te sturen. Jouw schademelding wordt vervolgens snel en correct door Netpolis afgehandeld.

Onafhankelijk

Netpolis is een volledig onafhankelijk verzekeringskantoor. Wij werken uitsluitend samen met grote, gerenommeerde Nederlandse verzekeraars. Netpolis beschikt over alle benodigde vergunningen in verband met de Wet op het financieel toezicht (Wft). Je bent dus gegarandeerd van een goede financiële dienstverlening.

Betrouwbaar

Netpolis heeft het Keurmerk Consument & Geldzaken gekregen en mag zich daarmee een betrouwbare, onafhankelijke verzekeringsadviseur noemen. Netpolis staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen. Kortom: jouw autoverzekering is bij ons in goede handen.

Meer informatie vind je in de Netpolis Dienstenwijzer.