Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Ik bespaar ruim 30%"

Met de voordelige motorverzekering van Netpolis bespaar ik ruim 30% en houd ik geld over om aan mijn motor te besteden.
Martijn van Assen
Gouda

 >   >  Online uw motor verzekering aanvragen

Online uw motor verzekering aanvragen

Bij Netpolis kunt u online een offerte aanvragen en uw motorverzekering afsluiten. Op deze manier regelt u het goed, voordelig en snel en bovendien kunt u bij schade gratis gebruik maken van de service van schadehulp. Een motorverzekering kiest u vaak heel bewust. Met de uitgebreide mogelijkheden kunt u letterlijk alle kanten uit. Bovendien is er een grote kans dat u profiteert van één of meerdere kortingen op uw motorverzekering.

Wanneer u een oudere motor heeft, kunt u kiezen voor de WA-dekking. Wanneer u recentelijk een nieuwe of tweedehands motor met een aanzienlijke waarde heeft gekocht, adviseren wij de Plusdekking. Een zeer uitgebreide dekking met aanschafwaardegarantie.

Daarnaast kunt u een keuze maken uit enkele aanvullende verzekeringen.

Schadeverzekering voor opzittenden

Deze verzekering voorziet in het vergoeden van de werkelijk geleden schade, die u of uw nabestaanden lijden door invaliditeit of overlijden. Bij blijvende invaliditeit gaat het bijvoorbeeld om de kosten van aanpassingen, medische behandelingen en inkomstenderving.

Verhaalsrechtsbijstandverzekering

U kunt uw gelijk wel hebben, maar krijg maar eens gelijk. Met de Verhaalsrechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp als u een schade op een ander wilt verhalen. Er wordt onderzoek gedaan naar de schuldvraag, er wordt expertise verricht en de bijbehorende correspondentie wordt voor u verzorgd.

No-claimkorting

Rijdt u schadevrij? Dan belonen wij dat. De no-claimkorting kan wel oplopen tot 75%. Heeft u schadevrije jaren opgebouwd met uw vorige motorverzekering, dan neemt Netpolis deze over na ontvangst van een geldige royementsverklaring.

Gerelateerde onderwerpen:

Offerte motorverzekering aanvragen

Voordelen Netpolis motorverzekering

Bereken hier de premie van uw motorverzekering!