Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  All Risks Autoverzekering

All Risk autoverzekering: dat rijdt een stuk prettiger

Met een All Risk autoverzekering gaat u goed verzekerd de weg op. Een All Risk autoverzekering biedt u naast de verplichte WA dekking tevens een Volledig Casco verzekering. Met een All Risk autoverzekering bent u niet alleen verzekerd voor schade bij anderen, maar ook voor de meest voorkomende schades aan uw eigen voertuig. Zoals diefstal, ruitschade, vandalisme of het over het hoofd zien van het welbekende 'paaltje'.

All Risk autoverzekering

Heeft u een nieuwe auto of een jonge occasion? Dan is het aan te raden een All Risk autoverzekering af te sluiten. Een WA autoverzekering dekt alleen de schade die bij anderen ontstaat; de schade aan uw eigen voertuig wordt niet vergoed. Bij een nieuw of jong voertuig kan dit bedrag, afhankelijk van de waarde van uw voertuig, heel hoog oplopen.

De All Risk autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering, die de waarde van uw gloednieuwe wagen optimaal verzekert. Belangrijke kenmerken van de All Risk autoverzekering zijn de nieuwwaardegarantie en de occasionwaardegarantie. Deze garanties geven weer hoe lang de periode is waarin u recht heeft op de volledige aanschafwaarde van uw auto, wanneer deze gestolen is of total loss verklaard na een aanrijding.

All Risk autoverzekering: zeer compleet

De dekking van de All Risk autoverzekering is zeer compleet en bestaat uit twee onderdelen: de WA dekking en de Volledig Casco verzekering. De verplichte Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering dekt schades die u toebrengt aan anderen. De Volledig Casco dekking verzekert u voor schades aan uw eigen voertuig. Daarmee heeft u de meest voorkomende schades verzekerd, zoals diefstal van uw voertuig, ruitschade en schade door slecht weer. Ook zijn 'foutjes' van uzelf die leiden tot schade aan uw voertuig inbegrepen, zoals wanneer u even wat minder handig stuurt of inparkeert. Met een All Risk autoverzekering gaat u met een gerust gevoel op pad.

Voordelige All Risk autoverzekering

Goed verzekerd rijden is prettig, maar niet wanneer een All Risk autoverzekering u handenvol geld kost. Voor veel mensen is de premie van een dure All Risk autoverzekering niet te betalen. Het is goed om te weten dat er veel verschil is tussen de premies die verschillende verzekeraars voor deze verzekering vragen en dat een All Risk autoverzekering niet duur hoeft te zijn. Kies voor een Netpolis All Risk autoverzekering:  wij garanderen dat u bij ons goed verzekerd bent én geen euro te veel betaalt. Via onze website kunt u heel eenvoudig de diverse autoverzekeringen vergelijken en zelf beoordelen welke All Risk autoverzekering voor u het voordeligst is.

Dekking All Risk autoverzekering

Welke schades vallen bij de meeste verzekeringsmaatschappijen binnen de dekking van een All Risk autoverzekering? Netpolis zet ze voor u op een rij:

 • diefstal van uw voertuig
 • vandalisme en kwaadwilligheid van anderen
 • botsen, slippen, omslaan, van de weg raken, te water raken e.d.
 • brand, ontploffing of blikseminslag
 • schade die u bij een ander maakt
 • schade aan uw voertuig door eigen onhandigheid
 • schade veroorzaakt door dieren
 • natuurrampen, zoals een storm of overstroming

Dekking en polisvoorwaarden

Let op: er bestaan verschillen in de schades die de diverse verzekeraars al dan niet dekken. Vergelijk de polisvoorwaarden zorgvuldig voordat u een autoverzekering aanvraagt. Via onze website kunt u heel eenvoudig de diverse autoverzekeringen vergelijken. U krijgt dan gratis en snel een overzicht van de voordeligste All Risk autoverzekeringen met de voor u meest gunstige voorwaarden.

Bekijk het dekkingsoverzicht van de diverse Netpolis autoverzekeringen.

Van All Risk naar Beperkt Casco

Een nieuwe auto of een jonge occasion heeft een hoge waarde, die nog dicht bij de nieuwwaarde ligt. In veel gevallen is het financieel gezien aantrekkelijk om na drie tot vijf jaar over te stappen naar een minder uitgebreide en voordeliger autoverzekering, zoals een Beperkt Casco verzekering. U bespaart daarmee maandelijks behoorlijk wat geld, omdat het verschil in premie tussen een All Risk en een Beperkt Casco verzekering vrij groot is.

Aanvullende verzekeringen

U kiest voor een All Risk autoverzekering, maar u wilt nog meer zekerheid? Netpolis biedt een aantal aanvullende verzekeringen, die u samen met uw autoverzekering kunt afsluiten. Voor u als verzekerde betekent dat nog meer zekerheid en nog minder risico. Hieronder volgt een overzicht van de extra verzekeringen die uw Netpolis autoverzekering wel héél compleet maken.

 • Schadeverzekering voor inzittenden
  De daadwerkelijk geleden letsel- en zaakschade van alle inzittenden, inclusief de bestuurder, is verzekerd. Ook is schade aan zaken die met het voertuig vervoerd worden gedekt. De schadeloosstelling vindt ook plaats als u zelf aansprakelijk bent voor het verkeersongeval.
 • Ongevallen inzittenden verzekering
  Deze verzekering dekt de immateriële schade die ontstaat wanneer inzittenden van het voertuig letsel oplopen. Kosten die gemaakt moeten worden wegens invaliditeit of overlijden worden uitgekeerd.
 • Verhaalsbijstandverzekering
  Deze aanvullende verzekering, die ook wel rechtsbijstandverzekering wordt genoemd, geeft u recht op verhaal van de materiële schade van bestuurder en inzittenden van het voertuig. Deze verzekering dekt onder meer de schade aan het voertuig, inclusief eventuele waardevermindering, en de kosten van een door de verzekeraar in te schakelen advocaat.
 • No-claim beschermer
  Een no-claim beschermer geeft u het recht om in één verzekeringsjaar één schade te claimen, met behoud van uw no-claim korting. De schade heeft echter wel invloed op het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd.