Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  No-claim beschermer

No-claim beschermer voor uw autoverzekering

U heeft jaren schadevrij gereden en dan opeens gebeurt het, een aanrijding en ook nog uw eigen schuld.

Gelukkig heeft u bij voldoende schadevrije jaren bij Netpolis recht op no-claim bescherming. Uw kortingspercentage gaat in dat geval niet naar beneden. De no-claim bescherming treedt in werking vanaf een bepaalde b/m trede, deze verschilt per verzekeraar. Raadpleeg de polisvoorwaarden voor meer informatie over uw polis.

De no-claim beschermer

Mocht u nog geen recht hebben op een gratis no-claim bescherming op grond van uw schadevrije jaren, dan is het een geruststellend idee dat u bij vrijwel al onze verzekeraars een no-claim beschermer tegen een geringe extra premie kunt meeverzekeren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Vraag nu een offerte autoverzekering aan inclusief de no-claim bescherming.

Voorbeeld no-claim beschermer

Een familie uit Rotterdam in 2006 een Audi A4 gekocht voor 34.950 euro. Begin van dit jaar kreeg de man een aanrijding met een andere auto door eigen schuld, waarbij de schade aan de auto aanzienlijk was. Gelukkig had de man een autoverzekering met no-claim beschermer afgesloten.

De man had 5 schadevrije jaren en 80% no-claim korting opgebouwd. Zijn premie blijft volgend jaar gelijk omdat hij geen terugval heeft door de no-claimbeschermer. Had hij de no-claimbeschermer niet gehad, dan was hij naar 65% no-claim terug gevallen en zou het hem 3 jaar kosten om weer op de oude korting van 80% uit te komen. De besparing kan hiermee oplopen tot wel honderden euro's per jaar.