Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Autoverzekering voor uw tweede auto

Een unieke autoverzekering voor het verzekeren van uw tweede auto

Netpolis heeft een unieke nieuwe autoverzekering voor het verzekeren van uw tweede auto, de AutoErbijPolis.

Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor de kleinere tweede auto binnen uw gezin. Uniek aan deze tweede auto verzekering is dat voor het verzekeren van deze auto niet van belang is waar uw eerste gezinsauto is ondergebracht. Hierdoor behaalt u altijd voordeel met deze autoverzekering. Ook wanneer de eerste auto een auto van de zaak is, kan voor de AutoErbijPolis worden gekozen.

Voorwaarden tweede auto verzekering

De AutoErbijPolis kent geen bonus/malus-systeem maar een vaste premie. De verzekering is via Netpolis eenvoudig online aan te vragen wanneer de bestuurder ouder is dan 24 jaar en niet meer dan 20.000 kilometer per jaar rijdt. De bestuurder van de tweede auto dient de partner te zijn van die van de eerste gezinsauto. De auto mag niet zwaarder zijn dan 1250 kg en nieuw niet duurder zijn dan € 30.000,-. Bij het maken van een premieberekening of het aanvragen van een offerte ziet u automatisch of uw auto in aanmerking komt voor deze autoverzekering.

Bij veel verzekeraars kan de tweede gezinsauto uitsluitend voordelig verzekerd worden als deze meelift op de korting van de eerste auto. Met de AutoErbijPolis is dat niet nodig om voor de laagste premie in aanmerking te komen.

< terug