Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Noclaim beschermer

Noclaim beschermer

Bij Netpolis kunt u bij veel autoverzekeringen een no-claimbeschermer afsluiten. Met de noclaim beschermer kunt u één keer per verzekeringsjaar een schade claimen op uw verzekering, zonder dat dit ten koste gaat van de opgebouwde no-claimkorting. De kosten van de noclaim beschermer worden vermeld bij het aanvragen van een offerte.

De Noclaim beschermer is een perfecte aanvulling op uw autoverzekering bij Netpolis.

Voorbeeld noclaim beschermer

Een vrouw uit Appelscha heeft in 2005 een Kia Sorento gekocht voor 34.500 euro. Begin van dit jaar kreeg de vrouw een aanrijding met een andere auto, waarbij de schade aan de auto aanzienlijk was. Gelukkig had de vrouw een autoverzekering met noclaim beschermer afgesloten.

De vrouw had 1 schadevrije jaar en 70% no-claim korting opgebouwd. Haar premie blijft volgend jaar gelijk omdat ze geen terugval heeft door de no-claimbeschermer. Had ze de no-claimbeschermer niet gehad, dan was ze naar 55% no-claim terug gevallen en zou het haar 3 jaar kosten om weer op de oude no-claim korting van 70% uit te komen. De besparing kan hiermee oplopen tot wel honderden euro's per jaar.

< terug