Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Vergelijk je autoverzekering. Grote kans dat Netpolis goedkoper is!

Vergelijk je autoverzekering

Vergelijk je huidige autoverzekering met de Netpolis verzekering. De kans is groot dat je bij Netpolis voordeliger uit bent.

Uw autoverzekering vergelijken bespaart je geld

Premieverschillen tussen verzekeraars kunnen oplopen tot wel € 2500,- per jaar tussen de duurste en de goedkoopste autoverzekering met een All Risks dekking. Vergelijk zelf de premie van de Netpolis autoverzekering met andere aanbieders en ervaar de lage premie van onze auto verzekering.

Tips om uw premie laag te houden

Behalve het vergelijken van de premies van de verschillende autoverzekeringen kun je zelf ook een aantal dingen doen voor een lage premie. Let op de polisvoorwaarden van je auto verzekering: er kunnen bijvoorbeeld eisen worden gesteld aan een beveiligingssysteem dat het voordeel van een andere, goedkopere autoverzekering te niet doet.

Kies in de regel voor verzekeringen met een korte looptijd zodat je snel kunt overstappen als je elders een betere of goedkopere verzekering hebt gevonden. Sluit dekkingen zoals een ongevallenverzekering of een inzittendenverzekering alleen af als je deze echt nodig hebt. Bereken of het niet voordeliger is om kleine schades zelf te betalen. Als je no-claim omhoog gaat kunt u vaak duurder uit zijn.

Gerelateerde onderwerpen

Voordelen van de Netpolis autoverzekering

Dekkingsoverzicht autoverzekering