Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Autoverzekering vergelijken op je mobiele telefoon

Autoverzekering vergelijken op je mobiele telefoon

Netpolis heeft onlangs de eerste mobiele vergelijkingssite voor autoverzekeringen gelanceerd. Netpolis zet hiermee een nieuwe stap in verzekeren via internet. "Tien jaar geleden liepen we voorop in verzekeren via internet en dat willen we ook nu doen met de sterke opkomst van mobiel internet", aldus directeur Henry Bulle.

Met de nieuwe site Netpolis.mobi is het mogelijk om een autoverzekering van vrijwel alle verzekeraars volledig via de mobiele telefoon te vergelijken en een offerte te ontvangen. De site biedt dezelfde mogelijkheden als de reguliere internetsite, maar dan speciaal ontwikkeld voor de gsm. Bovendien is de nieuwe verzekeringssite geschikt voor vrijwel alle mobiele telefoons met internet mogelijkheden, dus niet alleen de Apple iPhone. Ook op toestellen zoals de populaire Nokia N95 is de site prima te gebruiken.

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer Nederlanders gebruik maken van mobiele internet toepassingen. Momenteel surfen zo'n 1,6 miljoen gebruikers één of enkele keren per maand op het mobiele web. Bovendien is de groei van mobiele gebruikers momenteel zo'n 30 tot 40% per jaar. "We geloven dat onze dienst vooral een grote toegevoegde waarde biedt als je in de showroom staat voor de aanschaf van een nieuwe auto", aldus Bulle.

Netpolis is trots op de nieuwe site en zet hiermee de voortrekkersrol voort die het in de afgelopen jaren heeft vervult in het verzekeren van auto's via internet. Ben je op zoek naar een goedkope autoverzekering? Vanaf nu ook op je mobiel!

Gerelateerde berichten in de pers:

Emerce - Eerste mobiele vergelijkingssite voor autoverzekeringen

AM Web - Netpolis kan meer dan alleen de iPhone

De Ondernemer - Autoverzekering vergelijken op je gsm

< terug