Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Actietarief Nationale Nederlanden stopt

Actietarief Nationale Nederlanden nog een maand geldig

Het actietarief voor de autoverzekering van Nationale Nederlanden stopt per 1 april 2010. De huidige korting van 20% op de premie geldt voor de WA Casco dekking en vervalt over een kleine maand. De korting is geldig voor personenauto’s met een maximale catalogusprijs van 25.000 euro.

Volgens Nationale Nederlanden vormen de gewijzigde marktomstandigheden reden voor het afschaffen van de korting. Medio vorig jaar, toen de korting werd geïntroduceerd, werden veel oudere auto’s vervangen door kleinere, milieuvriendelijkere modellen. De regeling werd speciaal hiervoor in het leven geroepen om bezitters van kleinere auto’s tegemoet te komen met een premiekorting.


Hoe lang de korting zou gelden werd bij de introductie niet bekend gemaakt door Nationale Nederlanden. Nu is het eind dus in zicht, aldus de manager schadeverzekeringen. Dus wil je nog profiteren van het voordelige lage tarief, maak dan snel een vergelijk van de voordelige autoverzekeringen bij Netpolis.

< terug