Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Tips om te besparen op uw autoverzekering

Tips om te besparen op uw autoverzekering

Netpolis zet zich voortdurend in om de kosten van uw autoverzekering zo laag mogelijk te houden. Naast onze goedkope autoverzekeringen hebben wij ook enkele tips voor u om te besparen op uw premie. Waardevolle tips om uw voordeel mee te doen.

Als uw auto nog niet bij Netpolis verzekerd is

Nog niet bij Netpolis verzekerd? Vergelijk onze premies eens met de premie die u nu betaalt voor uw autoverzekering. In de afgelopen jaren zijn de premies van autoverzekeringen door veel verzekeraars drastisch verlaagd. U kunt hier uw voordeel mee doen door bij Netpolis een vergelijking te maken. Wij vergelijken verzekeringen van meer dan 20 maatschappijen en bieden zelfs producten aan die u nergens anders vindt. In veel gevallen kunnen wij u daarom een goedkoper alternatief bieden. Onlangs hebben diverse verzekeraars een premieverhoging voor 2009 aangekondigd waardoor een vergelijking nog interessanter wordt.

Een hoger eigen risico?

Wilt u nog meer besparen op uw auto verzekering dan kunt u overwegen om een hoger eigen risico te nemen. Een hoger eigenrisico heeft een gunstig effect op uw maandelijkse kosten. Vergeet niet dat u in geval van schade een groter bedrag zelf moet betalen, maar vaak weegt dit op tegen het bedrag dat u bespaart.

Kleine schade? Zelf betalen kan u geld besparen

Bij een schade door eigen schuld verliest u meestal no-claim korting en de premie die u betaalt voor uw autopolis wordt de jaren daarna hoger. Bij kleine schades kan het daarom voordeliger zijn deze zelf te betalen. Als de hoogte van de schade lager is dan de totale premiestijging is het zelf betalen van een kleine schade voordeliger voor u.

Conclusie: vergelijk uw autoverzekering

Vergelijken van uw verzekering kost niets maar kan u veel geld besparen. Zeker nu een aantal verzekeraars sinds jaren de premies weer verhoogd hebben. Door bovengenoemde tips in uw achterhoofd te houden kunt u ook in 2009 goed en goedkoop verzekerd op weg.

Vergelijk uw autoverzekering