Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Klanten vertellen over Netpolis autoverzekering

Klanten over Netpolis

Tevreden klanten zijn belangrijk voor Netpolis. Om de service van Netpolis te onderstrepen laten wij op deze pagina enkele tevreden klanten aan het woord. Heb je een klacht? Vertel het ons. Ben je tevreden, vertel het aan anderen!

"Maar liefst 400 euro goedkoper!"

Tevreden over NetpolisIk had mijn Saab altijd via mijn tussenpersoon verzekerd. Gewoon omdat ik alles door hem laat doen. Totdat een voetbalmaatje me op Netpolis attendeerde. Toen ik daar de premies vergeleek, bleek dat ik ruim 400 euro op mijn verzekering kon besparen. En dat niet alleen. In plaats van alleen een WA-dekking, heb ik nu ook nog eens Beperkt Casco erbij. Dus beter en goedkoper. Ik heb mijn oude polis direct opgezegd en ben nu al een jaar bij Netpolis.

Drs. Jan van Riek, Haarlem

"Ook mijn tweede auto gemakkelijk verzekerd"

Ik wilde voor mijn vrouw een auto kopen en moest dus een verzekering regelen. Nu dacht ik dat ik wel een goedkope verzekering zou kunnen krijgen omdat we al jarenlang schadevrij rijden. Dat bleek echter niet te tellen omdat ik een auto van de zaak heb. Dat wist ik niet en ik baalde er flink van. Toen wees mijn manager mij op de gezinsauto verzekering van Netpolis, de AutoErbijPolis. Daarbij maakt het niet uit waar de eerste gezinsauto is verzekerd en heb je altijd een voordelige polis. Heel slim eigenlijk die AutoErbijPolis, omdat die niet uitgaat van het bonus/malus-systeem. Gewoon een voordelige en gunstige premie. Mijn vrouw blij, ik blij.

Stephan Uit den Boogaard, Heerhugowaard

"Ik wil niet te veel betalen voor verzekeringen"

Verzekerd via tussenpersoonIk had mijn auto via een plaatselijke tussenpersoon goedkoop verzekerd. Dacht ik. Totdat ik las dat de premies fors zouden stijgen. Toen heb ik mijn premie vergeleken bij Netpolis. Heel simpel door mijn kenteken in te vullen. En omdat ik al 13 jaar mijn rijbewijs heb en de laatste jaren geen schade heb gehad, kon ik bij Netpolis ruim 55 procent besparen. En dat terwijl ik dacht dat ik al een van de goedkoopste verzekeringen had. Nooit geweten dat er zo veel verschillen zat tussen die premies. Ik heb dus snel mijn verzekering opgezegd en ben overgestapt naar Netpolis. Want ik vind het zonde om te veel te betalen voor mijn verzekeringen.

Ibrahim Bousakla, Dordrecht

"Verzekering voor vrouwen? Wat een onzin"

In de damesbladen las ik steeds vaker over een verzekering speciaal voor vrouwen. Die verzekering zou meer service en gemak bieden omdat 'wij vrouwen' dat prettig zouden vinden. Wat een onzin. Ik wil gewoon een goede en goedkope verzekering zonder toeters en bellen. En als je kijkt wat ik zou moeten betalen bij die vrouwvriendelijke verzekeraar… Daarvoor kan ik me twee keer zolang verzekeren bij Netpolis. Er zal wel een markt voor zijn, maar ik blijf lekker bij Netpolis.

Ineke van de Wetering, Winterswijk

"Goedkoop en goede service"

Reactie binnen 2 uurIk heb bij Netpolis een Allrisk-verzekering lopen. Begin dit jaar werd ik van achteren aangereden en belandde ik in de vangrail. Nadat ik de schade gemeld had, kreeg ik eerst een uitkering op basis van de cataloguswaarde exclusief afleveringskosten, schade-expertise en vervangend vervoer. Bij elkaar liep ik daardoor 1.500 euro mis. Toen ik dat aangaf bij Netpolis, zetten ze daar alles in het werk om die kosten te verhalen op de tegenpartij. Dat duurde even omdat de tegenpartij niet thuis gaf. Na twee maanden kreeg ik alsnog het volledige bedrag uitgekeerd. Dankzij de inspanningen van Netpolis die de rechtsbijstandverzekeraar had ingeschakeld. Prima service bij Netpolis. Voor de helft van de prijs krijg je 100 procent kwaliteit. Allrisk betekent dus allrisk bij Netpolis!

Karel Kooistra, Leeuwarden

"Dankzij de crisis rij ik voordeliger"

Het klinkt wat wrang, maar het is aan de crisis te danken dat ik nu een goedkopere autoverzekering heb. Omdat mijn man zonder werk zit, moesten we bezuinigen. Dus overbodige abonnementen de deur uit, minder etentjes, goedkopere vakantie. Als laatste keken we hoe we konden besparen op onze auto. Die hebben we echt nodig. Na wat Googlen kwamen we uit bij Netpolis. En wat bleek? Voor dezelfde dekking waren we bij Netpolis 60 procent goedkoper uit. Daardoor zijn onze autokosten een stuk lager. Dat hadden we veel eerder moeten doen.

Miriam van Ganzenvoort, Utrecht

Wil je nog meer ervaringen lezen? Bekijk hier een aantal reviews over Netpolis uit een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek.