Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  De snelste weg naar een goedkope autoverzekering

De snelste weg naar een goedkope autoverzekering: Netpolis

Netpolis is een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Netpolis voordelige autoverzekering Dankzij de efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kun je flink besparen op je verzekeringen.

Verzekeren is in onze visie heel eenvoudig. Je kunt heel goed zelf je verzekeringen afsluiten, zonder tussenkomst van een dure adviseur. Je regelt het heel snel en gemakkelijk op het moment dat het jou past. Bovendien kun je via internet eenvoudig vergelijken of je inderdaad bij ons het beste aanbod krijgt. Tien tegen een dat je bij ons voordeliger uit bent.

Waarom bij Netpolis verzekeren?

  • Reeds tienduizenden tevreden verzekerden gingen je voor;
  • Meer dan de helft van onze klanten bespaart meer dan 50% per jaar;
  • Netpolis verstuurt honderden offertes per dag;
  • Al meer dan 10 jaar een begrip in verzekeren via internet.

Netpolis heeft zijn dienstverlening zo ingericht dat je het hoogste financiële voordeel geniet. Je profiteert namelijk van onze lage kosten, efficiënte werkwijze en goede inkoopafspraken met verzekeraars. Daarin werken wij samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die garant staan voor de uitstekende voorwaarden. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij in alle vrijheid de beste verzekeraars aanbieden.

24 uur per dag verzekeren via internet

Wij zijn via internet 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het aanvragen van een voorlopige dekking , het afsluiten van een verzekering , het doorgeven van mutaties of het melden van een schade .

Execution only

Als je via de website van Netpolis en verzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders, informeer jezelf dan goed via onze website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die je ondervindt door de door jouw gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

Geld verdienen met Netpolis? (tip)

Ben je tevreden over de autoverzekering van Netpolis?
Vertel het aan je vrienden of bekenden en verdien 20,- euro als zij ook een autoverzekering bij Netpolis afsluiten. Doe mee aan deze actie >